LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2023 21:25 | Ανανέωση: 26 Ιανουαρίου 2023 21:39

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ισοπαλία και πρόκριση για τον “Δικέφαλο του Βορρά”

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλαδας προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ. Ποιος θα είνα ο αντίπαλός του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έγινε η τέταρτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο προημιτελικό του «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο δικέφαλος του Βορρά άντεξε στην πίεση και στο γρήγορο γκολ του «τριφυλλιού» (18’ Τσέριν) και βρήκε το δικό του «χρυσό» τέρμα στο 78’ με το εύστοχο πέναλτι του Νέλσον Ολιβέιρα, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «4», όπου τον περιμένει σε διπλά ματς η Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με φουλ ένταση, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 5’ πάτησε στην περιοχή με τον Βαγιαννίδη, ο οποίος γύρισε την μπάλα σ’ ένα σημείο που έδιωξε η άμυνα του ΠΑΟΚ, προς τον Τσόκαϊ που σούταρε με τη μία, αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ «απορρόφησε» την αρχική πίεση του Παναθηναϊκού και στο 17’ είχε τη δική του, πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, όταν από γρήγορη αντεπίθεση και πρώτο διώξιμο στην προσπάθεια του Κωνσταντέλια, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σούταρε δυνατά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λοντίγκιν.

Στο 18’ ο Παναθηναϊκός πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Πούχατς έσπασε την μπάλα εσωτερικά προς τον Τσέριν που έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ στη γωνία του Κοτάρσκι, κάνοντας το 1-0 για τους «πράσινους».

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να πλησιάσει την περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά το έκανε περισσότερο με στατικές φάσεις. Σε μία τέτοια στο 39’ ο Ολιβέιρα έπιασε την κεφαλιά μέσα απ’ την περιοχή, αλλά ο Λοντίγκιν είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε την μπάλα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Μαντσίνι. Στο 54’ σε σέντρα του Παλάσιος από τα δεξιά, ο Μαντσίνι έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Στο 64’ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Τσέριν, ενώ στο 74’ μετά από κόρνερ του ΠΑΟΚ από τα αριστερά, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν έδιωξε, ο Ίνγκασον έκανε το σουτ, αλλά ο Σάντσες με τάκλιν έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Στο 76’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσέριν από κεφαλιά του Σβαμπ, το οποίο πιστοποιήθηκε από το VAR κι ο Ολιβέιρα με ψυχραιμία από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε στο 78' το τελικό 1-1, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Βιλιάνεν (Φινλανδία)

Κίτρινες: Κουρμπέλης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Σάρλια, Τσέριν – Ολιβέιρα, Αουγκούστο, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Τάισον

Αποβολές: Μπράντον Τόμας (90’+1’ απευθείας κόκκινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης (66’ Σάντσες), Σάρλια, Πούχατς (80’ Χουάνκαρ), Ρουμπέν, Τσόκαϊ (46’ Μαντσίνι), Τσέριν, Παλάσιος (80\ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (66’ Ιωαννίδης), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (85’ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (46’ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (79’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (87’ Μπίσεσβαρ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (87’ Μπράντον Τόμας).

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: “Βούλιαξε” η Αττική - Χιόνια και πλημμύρες ανά την Ελλάδα (εικόνες)

Άλκης Καμπανός – Μάρτυρας: Ήταν ψυχροί σαν δολοφόνοι, ήρθαν για να σκοτώσουν

Καταγγελία - ΕΜΠ: Φοιτητές έδωσαν εξετάσεις με... φακούς (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΣήμερα 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΣήμερα 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος ΔιάδρομοςΣήμερα 15:46 | Ειδήσεις

Η νέα έρευνα του ant1news.gr αποκαλύπτει πώς το ρωσικό αέριο "βαφτίζεται” τουρκικό και συνεχίζει να ρέει προς την Ευρώπη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37Super League: Νέο σόου του Λεβαδειακού 19:23ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε τις αγροτικές κινητοποιήσεις – Ο Μητσοτάκης δημιουργεί και επιτείνει το αδιέξοδο19:08"Χάος" στην περιοδεία του Μέσι στην Ινδία (βίντεο)18:54Εύβοια: Μεθυσμένη οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα - Έπεσε με το ΙΧ της σε δύο οχήματα18:40Κρήτη - ΟΠΕΚΕΠΕ: "Θα αποδομηθεί το κατηγορητήριο" δηλώνουν συνήγοροι υπεράσπισης συλληφθέντων18:26«Η ειρήνη δεν απέχει πολύ», δήλωσε ο Ερντογάν μετά από τη συνάντησή του με τον Πούτιν18:13Μαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικός17:59Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα - Οδηγός ντελίβερι συγκρούστηκε με μηχανή (εικόνες)17:46Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος Διάδρομος17:32Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό 17:18Ολοκαύτωμα Καλαβρύτων: Το χρονικό του ναζιστικού εγκλήματος17:04Μπαράζ τροχονομικών παραβάσεων στο Ίλιον - Πάνω από 10 οχήματα μεταφέρθηκαν με γερανό16:51Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις16:37Super League: Με τρία αμφίρροπα ματς η «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής16:24Ακρωτήριο Ταίναρο: Διάσωση δεκάδων μεταναστών με τη συνδρομή της Frontex16:10Κώτσηρας - Προϋπολογισμός 2026: Η εκλογή Πιερρακάκη δείχνει την απόσταση που έχει διανύσει η χώρα15:56Ηράκλειο - Τηλεφωνική απάτη: 45χρονη έχασε 800 € από άνδρα που παρίστανε τον λογιστή15:42Μερτς: Αν πέσει η Ουκρανία, στο στόχαστρο της Ρωσίας θα τεθεί η ΕΕ15:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο