LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 25 Ιανουαρίου 2023 11:51

Υπερταμείο: Ο Γρηγόρης Σκλήκας Διευθύνων Σύμβουλος στα ΕΛΤΑ

Ο Γρηγόρης Σκλήκας είναι ο νέος Διευθύνοντας Σύμβουλος των ΕΛ.ΤΑ. σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπερταμείο.

Γρηγόρης Σκλήκας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπερταμείου ορίζει ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο στα ΕΛ.ΤΑ. τον κ. Γρηγόρη Σκλήκα. Ο Γρηγόρης Σκλήκας είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε θέσεις διοίκησης πολυεθνικών σε τομείς Food & Beverage. Έχει εργαστεί σε ώριμες και αναπτυσσόμενες αγορές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική και έχει ζήσει στην Ελλάδα, την Αραβική Χερσόνησο, την Ολλανδία και την Ιρλανδία.

Η μακρά επαγγελματική εμπειρία και η υψηλή εξειδίκευσή του, στους τομείς του Value Engineering & Integration, καθώς και τις στρατηγικές Επέκτασης & Ανάπτυξης με έμφαση στην εμπειρία του πελάτη, αποτέλεσαν κομβικό κριτήριο για την επιλογή του. Ο CEO του Υπερταμείου Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη Σκλήκα στην «οικογένεια» του Υπερταμείου. Ο Γρηγόρης Σκλήκας με τη μακρά του εμπειρία θα υποστηρίξει τη στρατηγική μας για την υλοποίηση του πλάνου μετασχηματισμού των ΕΛ.ΤΑ. παράλληλα  με την υλοποίηση μιας αναπτυξιακής πορεία της εταιρείας. Το Υπερταμείο, από τον ρόλο του ενεργού μετόχου, θα συμβάλλει με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.»

Ο κ. Μάριος Τέμπος, Group Procurement & Operations Officer του Υπερταμείου, που μέχρι σήμερα ασκούσε τα καθήκοντα του μεταβατικού Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛΤΑ Α.Ε. ορίζεται μεταβατικός Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές Α.Ε. με δεδομένη την λήξη της θητείας του Ερρίκου Τζαβάρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ψευτογιατρός: “Είναι όλα ψέματα, δεν έχω να φάω”

Πισπιρίγκου: Τρισάγιο για την Τζωρτζίνα στον Κορυδαλλό (βίντεο)

“Qatar gate” - Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Ο Παντσέρι θα πει ότι του πουν για να σωθεί (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο