LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2023 17:25

Βόρεια Καρολίνα - Αστυνομική βία: πυροβόλησαν εν ψυχρώ άοπλο (βίντεο)

Το σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει για μια ακόμη φορά την αστυνομική βία στις ΗΠΑ.

ηπα-δολοφονια

Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας προκαλεί σοκ στις ΗΠΑ.

Αστυνομικοί της ομάδας SWAT πυροβολούν εν ψυχρώ έναν άοπλο άνδρα  στη Βόρεια Καρολίνα.

Το σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media από κάμερα ασφαλείας, δείχνει τον 41χρονο Τζέισον Χάρλεϊ Κλόεπφερ να ανοίγει την πόρτα του τροχόσπιτού του, μαζί με τη σύζυγό του, υπακούοντας στις εντολές των αστυνομικών της ομάδας SWAT που βρίσκονταν απ’ έξω.

Ο 41χρονος ανοίγει την πόρτα και τότε ακούγονται ήχοι από τους πυροβολισμούς, ενώ ο ίδιος παραπατά και πέφτει πίσω γεμάτος αίματα στην κοιλιά του. Η σύζυγός του ουρλιάζει από τον τρόμο της και καλεί για βοήθεια, ενώ ο άνδρας συλλαμβάνεται.

Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, που του επέτρεψαν να ζήσει. Από φωτογραφίες που ανέβασεο ίδιος στα social media, φαίνονται τραύματα από σφαίρες στην κοιλιά, στο στέρνο και στο χέρι του.

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο 41χρονος αυτοπροσδιορίζεται ως ανάπηρος αλλά δεν είναι γνωστό αν πάσχει από κάποια πάθηση ή αν χρήζει κάποιας άλλης ειδικής ανάγκης. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άνδρας ήταν άοπλος.

Λόγω της συμπλοκής, κατηγορείται για «εκτόξευση απειλών και αντίσταση κατά της Αρχής, παρεμπόδιση και καθυστέρηση» αναφέρει το βρετανικό μέσο. Ωστόσο, τόσο ο 41χρονος όσο και η σύζυγός του αρνούνται τις κατηγορίες και είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Cherokee στη Βόρεια Καρολίνα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «υπήρξε λογομαχία μεταξύ του άνδρα και των αστυνομικών». Σημειώνεται ότι οι Αρχές βρέθηκαν στο τροχόσπιτο, επειδή είχαν στα χέρια τους καταγγελία ότι ο 41χρονος κρατούσε τη γυναίκα του όμηρο, αλλά, φάνηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στα social media επικρατεί οργή για τις κινήσεις των αστυνομικών και των ωμή βία που φαίνονται να ασκούν κατά του 41χρονου.

Πηγή DailyMail

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Νίκος Ξανθόπουλος: Η συνέντευξη που δεν προβλήθηκε ποτέ (βίντεο)

Πολιτική κόντρα για την ακρίβεια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:00Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Ποιο το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Βαρβάκειος - Κασσελάκης: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο