LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2023 09:52

Κρήτη: Από “κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα” πέθανε 40χρονη

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος 40χρονης. Τι είναι η "κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα".

AP  - κορονοίός - νοσοκομείο - γιατρός
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος 40χρονης, μητέρας 3 παιδιών, η οποία νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ. Αιτία θανάτου της άτυχης 40χρονης η «Κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα», σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που η μητέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ήταν μια λοίμωξη του αναπνευστικού που προκλήθηκε από κάποιου κρυολόγημα ή ίωση που την ταλαιπωρούσε από πριν, για αυτό και αναζητούνται με εργαστηριακές εξετάσεις τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, «η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα, μετά από εμπύρετο λοίμωξη. Το αίτιο της λοίμωξης είναι υπό διερεύνηση. Έχουν αποκλειστεί η γρίπη, ο κορωνοϊός και ο RSV. Η κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα, είναι μία σπάνια μορφή μυοκαρδίτιδας. Έχουμε στείλει εξειδικευμένες εξετάσεις στην Αθήνα για να μάθουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που την προκάλεσε» καταλήγει.

Η 40χρονη σύζυγος και μητέρα από τη Σητεία νοσηλεύτηκε αμέσως μόλις διαγνώστηκε στην Μονάδα Εντατικής Καρδιοπαθών του νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια λόγω της μυοκαρδίτιδας. Όπως δήλωσε ο κ Χαλκιαδάκης παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ήταν τόσο επιβαρυμένη η κατάσταση της, που ήταν αδύνατον να την κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μετεωρολογική “βόμβα” η πολική “μπάλα” που έρχεται στην Ελλάδα

Μακελειό στις ΗΠΑ: νεκρός ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης (εικόνες)

“Καλημέρα Ελλάδα”: Η Μαρία Αναστασοπούλου με μουστάκι… για ένα στοίχημα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο