LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2023 11:07 | Ανανέωση: 21 Ιανουαρίου 2023 11:07

Ψευτογιατρός - Καταγγελία: ο πατέρας μου θα ζούσε περισσότερο και καλύτερα, αλλά….

Τι είπε η κόρη ενός εκ των πέντε ασθενών που έχασαν την ζωή τους, επειδή ακολούθησαν τις συμβουλές του ψευτογιατρού. Πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ απέσπασε ο απατεώνας από τον άτυχο ασθενή.

Στούντιο με Θέα - ψευτογιατρός - θύμα - Ειρήνη Βουράκη 

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» μίλησαν θύματα και συγγενείς θυμάτων του ψευτογιατρού που φέρεται ως υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ασθενών που εξαπάτησε.

Ασθενής με μυοπάθεια και πλούσια αθλητική δράση, μιλώντας με την Φαίη Μαυραγάνη αποκάλυψε ότι ο ψευτογιατρός του πήρε 35.000 ευρώ, παρουσιάζοντας του τα δήθεν φάρμακα με “χολιγουντιανή παραγωγή” όπως είπε, ενώ σκόπευε -όπως κατάλαβε εκ των υστέρων- να του αρπάξει πολλά περισσότερα χρήματα.

Η Ειρήνη Βουράκη, κόρη ενός εκ των πέντε ασθενών που εξαπατήθηκαν από τον ψευτογιατρό και έχασαν τελικώς την ζωή τους, είπε ότι πατέρας της, που νοσούσε με ALS, είχε προσδόκιμο ζωής για κάποιο διάστημα όταν γνώρισε το 2010 τον ψευτογιατρό, ότι τότε ακόμη περπατούσε και «κρατιόταν» και κάποια σχετικά καλή κατάσταση, όμως τελικώς πέθανε τον επόμενο χρόνο.

«Ο ψευτογιατρός του έλεγε “μην ακούς κανέναν άλλον, εγώ θα σε κάνω καλά”. Του έκανε υποτίθεται θεραπεία με βλαστοκύτταρα και μετά του έστελνε με κούριερ κάποια φιαλίδια και έκανε ενέσεις στην κοιλιά ο ίδιος», είπε η κ. Βουράκη.

Αποκάλυψε ότι δεν ξέρει ακριβώς πόσα χρήματα πήρε ο απατεώνας από τον πατέρα της, αλλά το ποσό ήταν συνολικά τουλάχιστον 30.000 ευρώ!

«Όταν κατάλαβε την απάτη, ο πατέρας μου ζητούσε τα λεφτά του πίσω, αλλά ο ψευτογιατρός ήταν άφαντος, δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο», είπε η καταγγέλλουσα.

Όπως είπε, ζητά «δικαίωση» για τον πατέρα της, εκτιμώντας πως αν δεν είχε γνωρίσει και ακούσει τον ψευτογιατρό «ίσως ζούσε περισσότερο και καλύτερα».

Στον καταγγελλόμενο δε ευχήθηκε «να βρει αυτός ο άνθρωπος αυτό που του αξίζει».

 

Στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» μίλησε και ένα ζευγάρι που είχε γνωρίσει τον γιατρό με την σύζυγο του.

Όπως είπε ο κ. Μιχάλης Τσιτσιρίκος, κάποια στιγμή που αντιμετώπισε πρόβλημα με το ισχίο του, του ζήτησε να το δει και αφού τον «εξέτασε» του είπε «πρέπει να κάνεις επέμβαση. Θα δώσεις 5.000 ευρώ και θα σε στείλω εγώ σε μια κλινική δική μου….».

Όπως συμπλήρωσε, του απάντησε ότι θέλει χρόνο να το σκεφθεί και ουδέποτε έδωσε ο ίδιος συνέχεια.

Η σύζυγος του κ. Τσιτσιρίκου είπε πως κάποια στιγμή της είχε δώσει μια κεραλοιφή αντί 20 ευρώ. Όταν πήγε να πάρει και μια για την αδελφή της, η σύζυγος του ψευτογιατρού της ζήτησε 100 ευρώ, τα οποία δεν έδωσε. Όπως διαπίστωσε λίγο αργότερα μέσω συγγενικού προσώπου της, στην Γερμανία η εν λόγω αλοιφή κόστιζε μόλις 4,5 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγασητικός - Λύκος στην θάλασσα: ο ψαράς που τον κατέγραψε μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Μιχαηλίδου για 12χρονη: προτιμώ να φάω εγώ την λάσπη, παρά η ανήλικη

Πρωτοψάλτης (ΔΥΠΑ): Εφάπαξ βοήθημα για μακροχρόνια άνεργους - Ευνοϊκά δάνεια για νέους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 13:15 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να απολογηθούν οι 67 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγγερίδη.

Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”Σήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από την Νέα Αριστερά που τον κατηγορεί για άγνοια. «Ο Κασσελάκης ζητάει μείωση δαπανών στην Υγεία», καταγγέλλει ο Γεωργιάδης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:02ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:48Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο