LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2023 20:52

Ψευτογιατρός: Ο Γερμανός συγκατηγορούμενός του που διαφήμιζε θεραπείες (εικόνες)

Ο άνδρας που κατηγορείται για συνεργός στο έγκλημα που βαραίνει τον Έλληνα φυσιοθεραπευτή. Βαριές οι κατηγορίες και για τους δύο.

Γερμανός - ψευτογιατρός - ΑΝΤ1

Του Βαγγέλη Κοκολάκου

«Ξεκινήσαμε τη θεραπεία βλαστοκυττάρων το 1976. Σε ασθενείς την εφαρμόσαμε από το 1982. Από τότε έχουμε χιλιάδες και χιλιάδες ασθενείς από όλο τον κόσμο», διαφημίζει ο Γερμανός συνεργάτης του ψευτογιατρού τις «θεραπείες» του.

Πρόκειται για τον ο 72χρονος φερόμενο ως συνεργάτης του 66χρονου κατηγορούμενου ως ψευτογιατρού στην Αθήνα, ο οποίος διαφημίζει την θεραπεία του με βλαστοκύτταρα σε βίντεο έντεκα χρόνια πριν.

«Στην κλινική μας στη Νότια Γερμανία, μπαινοβγαίνουν καθημερινά 200-220 άτομα. Αρκετοί από τους αντιμετωπίζονται με την θεραπεία βλαστοκυττάρων. Έρχονται από την Ιαπωνία, την Τασμανία τη Νότια Αυστραλία. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει χιλιάδες από αυτούς», λέει στο βίντεο.

Στα βίντεο που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο καλεί όσους γνωρίζουν κάποιον που νοσεί από πάρκινσον, καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες να επικοινωνήσει μαζί του. Ο 72χρονος σήμερα γενικός ιατρός, παρουσιάζεται ως γενετιστής ή νευρολόγος, με διδακτορικό μάλιστα . Κάτι που όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα δεν αποδεικνύεται από τα πτυχία και του τίτλους που διαθέτει.

Ο 72χρονος αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει συνεργαστεί καθόλου μέχρι σήμερα ούτε με τις ελληνικές, ούτε με τις γερμανικές αστυνομικές αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονου

Συναγερμός: κρούσμα αφρικανικής πανώλης σε αγριογούρουνο

Κολλέγιο Αθηνών: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το επεισόδιο με τους εξωσχολικούς


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο