LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2023 09:02

Ιταλία: Ο αρχηγός της Μαφίας και η αφίσα του “Νονού”

Οι έφοδοι των καραμπινιέρων και τα ευρήματα στα κρησφύγετα  του αρχηγού της Κόζα Νόστρα Ματέο Μεσίνα Ντενάρο.

Ματέο Μεσίνα Ντενάρο

Συνεχίζονται οι έφοδοι της ιταλικής αστυνομίας και των καραμπινιέρων για τα κρησφύγετα του αρχηγού της Κόζα Νόστρα Ματέο Μεσίνα Ντενάρο τα οποία εντοπίστηκαν στη Σικελία.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, o Μεσίνα Ντενάρο κρατούσε αναλυτικούς λογαριασμούς εσόδων και εξόδων διαφόρων επιχειρήσεων της μαφίας, «για ποσά με πολλά μηδενικά».

Στα καταφύγιά του βρέθηκαν σημειώσεις σε μικρά αυτοκόλλητα χαρτιά με τηλέφωνα προσώπων που θεωρούσε χρήσιμα και «υποχρεώσεις» του. Βρέθηκε επίσης αφίσα του κινηματογραφικού έργου «Ο Νονός».

Το τρίτο κρησφύγετο εντοπίστηκε από τους καραμπινιέρους χθες το απόγευμα στο χωριό Καμπομπέλο της Σικελίας.

Εισαγγελείς συνεχίζουν να ελέγχουν δυο κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικό υπολογιστή που ανήκαν στον αρχηγό της σικελικής μαφίας και θεωρούνται «πηγή πολύτιμων πληροφοριών».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή

Australian Open - Ζβέρεφ: Πουλί τον κουτσούλησε στο κεφάλι (βίντεο)

Πέθανε ο Ντέιβιντ Κρόσμπι

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα στοιχίσει το κατσικάκι20:28Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο