LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2023 18:38

Εκλογές - ΚΚΕ: Υποψήφιοι Τσακνής, Διγενή, Πάνου

Τρεις υποψηφιότητες για τις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε το ΚΚΕ. Τα βιογρφικά τους. 

ΚΚΕ - Περισσός - Κεντρικά Γραφεία

Υποψήφιοι με το ΚΚΕ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι η Σεμίνα Διγενή, ο Διονύσης Τσακνής και ο ηθοποιός Θέμης Πάνου.

Ειδικότερα, το ΚΚΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (16.01.2023) τρεις νέες υποψηφιότητες για τις προσεχείς εκλογές. Πρόκειται για τη γνωστή δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή, τον ηθοποιό Θέμη Πάνου και τον μουσικοσυνθέτη, Διονύση Τσακνή.

Συγκεκριμένα, η Σεμίνα Διγενή θα είναι υποψήφια με το ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ο Θέμης Πάνου υποψήφιος στην Α’ Αθήνας κι ο Διονύσης Τσακνής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Σεμίνα Διγενή

Η Σεμίνα Διγενή είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία στην Ιταλία. Έχει μακρά δημοσιογραφική πορεία σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει βραβευτεί με 19 βραβεία για το έργο της στην ελληνική τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Αρθρογραφεί στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη και δημιουργεί podcasts στα sites Real.gr, Enikos.gr και στο ραδιόφωνο του Real fm. Έχει εκδώσει συνολικά πέντε βιβλία.

Θέμης Πάνου

Ο Θέμης Πάνου είναι ηθοποιός με πολλά χρόνια σημαντικής παρουσίας στο θέατρο και τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί για την ερμηνεία του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας το 2013. Παράλληλα έχει και συγγραφικό έργο.

Διονύσης Τσακνής

Ο Διονύσης Τσακνής είναι συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Μουσική. Έχει εκδώσει 30 δίσκους και 2 CD single, ενώ έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει επίσης βραβευτεί για τη μουσική στο θέατρο και το τραγούδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυψέλη - Δολοφονία 7χρονου: Ισόβια στην μητέρα του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παράσημα και το Ολυμπιακό μετάλλιο στο φέρετρο (εικόνες)

Καρδίτσα - Θάνατος ποδοσφαιριστή: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο