LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2023 14:37

Χανιά: συγκινεί το σκυλί του 53χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος (εικόνες - βίντεο)

Η μόνη παρηγοριά του αδικοχαμένου άντρα ήταν το σκυλί του που του κράταγε πάντα συντροφιά.

 Κρήτη - σκύλος - 53χρονος - νεκρό αφεντικό

Συγκλονίζουν οι εικόνες με το σκυλί του 53χρονου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη, να στέκεται έξω από την πόρτα του νεκρού αφεντικού του.

Το σκυλάκι, όπως δήλωσαν οι γείτονες του θύματος του φρικτού εγκλήματος, ήταν η μόνη συντροφιά του 53χρονου.

Από χθες το βράδυ, οπότε ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος στο σπίτι του από τους αστυνομικούς στη περιοχή επικρατεί αναστάτωση.

Κρήτη - σκύλος - 53χρονος - νεκρό αφεντικό

Αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται στο σπίτι και συλλέγουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών του στυγερού εγκλήματος. O σκύλος, όπως φαίνεται και στις εικόνες  στέκεται έξω από την πόρτα συνεχώς.

Άλλοτε κοιτά προς τον δρόμο, άλλοτε μέσα στο σπίτι, σαν να περιμένει πως ο 53χρονος που τον φρόντιζε θα εμφανιστεί ξανά.

Κρήτη - σκύλος - 53χρονος - νεκρό αφεντικό

Τι λένε οι γείτονες του 53χρονου που βρέθηκε φιμωμένος και νεκρός

«Δεν ενοχλούσε κανέναν. Είναι τραγικό να φύγει ένας άνθρωπος με τέτοιο τρόπο», σημείωσε η κα Μαρία, γειτόνισσα του 53χρονου που έβλεπε την πόρτα του ανοιχτή από το πρωί της Κυριακής.

Κρήτη - σκύλος - 53χρονος - νεκρό αφεντικό

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή όλη μέρα. Δεν πήγε το μυαλό μου, είπα θα την έχει αφήσει για το σκυλάκι του. Κακιώνω στον εαυτό μου που δεν ενήργησα λίγο πιο νωρίς», δήλωσε συγκλονισμένη η γυναίκα.

Πηγή: creta24.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Πλήθος κόσμου και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (εικόνες)

“Ποιος Παπαδόπουλος;”: νέα πρόσωπα θα φέρουν τα πάνω - κάτω (εικόνες)

Ιταλία: συνελήφθη ο “αρχινονός” της μαφίας Ματέο Μεσίνα Ντενάρο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο