LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2023 15:54 | Ανανέωση: 14 Ιανουαρίου 2023 16:06

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον Τάισον

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε για 1,5 χρόνο. Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ταισον - ΠΑΟΚ
Έτοιμος για… μάχη εμφανίστηκε ο Τάισον κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς στο βίντεο που δημοσίευσαν έχουν τον νέο απόκτημά τους ως… πυγμάχο, καθώς το όνομά του θυμίζει τον θρυλικό αθλητή του μποξ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Τάισον:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 11.

Γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1988 στο Πελότας, το 8ο από τα 11 παιδιά της οικογένειας. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Προγκρέσο. Μέχρι που το 2005 ο 17χρονος τότε Τάισον βρήκε απέναντί του την Ιντερνασιονάλ σε ένα παιχνίδι για το πολιτειακό πρωτάθλημα. Νίκη με 3-2, χατ τρικ και η μεταγραφή είχε κλείσει πριν λήξει το παιχνίδι.

ΤΑΙΣΟΝ

Ακολούθησε ένα διάστημα εκπαίδευσης στις Ακαδημίες και την δεύτερη ομάδα, για να έρθει η ώρα το 2008 για το ντεμπούτο με την αντρική ομάδα. Έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ της χώρας.

Κέρδισε ένα Copa Sudamericana κι ένα Copa Libertadores, μπήκε στα μπλοκάκια των scouters όλης της Ευρώπης, αλλά η Μέταλιστ Χάρκιβ ήταν αυτή που κέρδισε την κούρσα και του έδωσε το εισιτήριο για να περάσει τον Ατλαντικό.

Το 2010 πήγε στην Ουκρανία κι άρχισε να… λάμπει από τα πρώτα παιχνίδια. Με τη Μέταλιστ μέτρησε 83 συμμετοχές, σκόραρε 20 γκολ, μοίρασε 26 ασίστ και κέντρισε το ενδιαφέρον της Σαχτάρ Ντονέτσκ, η οποία εκείνη την περίοδο κυριαρχούσε σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.


Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Με πυρετώδη ρυθμό οι προετοιμασίες για την τελετή

Δομοκός: Έκλεψαν την καμπάνα εκκλησίας!

Απάτη “μαμούθ” με θύματα επιχειρηματίες και εφοπλιστές


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο