LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Ιανουαρίου 2023 12:31

Τατιάνα Πάτιτζ: Πέθανε το μοντέλο των 90’s

Η δήλωση του ατζέντη του μοντέλου που «μεσουράνησε» τη δεκαετία του 1990.

 Tatjana Patitz - Τατιάνα Πάτιτζ

Σε ηλικία μόλις 56 ετών έφυγε από τη ζωή η Τατιάνα Πάτιτζ(Tatjana Patitz), ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά μοντέλα της δεκαετίας του 90, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού, όπως δήλωσε στο People η ατζέντης της Corinne Nicolas.

«Περιττό να πω, πόσο συντετριμμένοι είμαστε όλοι από τον θάνατό της. Συμπονετική ψυχή, ευγενική, γενναιόδωρη και φανατική υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων», πρόσθεσε.

Το μοντέλο  ήταν μανιώδης ιππέας, γνωστή για τις οικολογικές της ανησυχίες και τις ενέργειες της για την διάσωση σπάνιων ειδών ζώων ειδικά των άγριων αλόγων.

Tatjana Patitz - Τατιάνα Πάτιτζ

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν τον Αύγουστο, γιορτάζοντας την Εθνική Ημέρα Σκύλων με δύο γλυκά στιγμιότυπα των κουταβιών της, Ματίλντα και Γκάτσμπι.

Η Σίντι Κρόφορντ στην συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram έγραψε μεταξύ άλλων: «Ήμασταν μωρά μαζί στη βιομηχανία της μόδας και νιώθω σαν να μεγαλώσαμε μαζί. Ήμασταν σε τόσες πολλές φωτογραφίσεις και στα παρασκήνια των επιδείξεων. Την έβρισκα γλυκομίλητη, ευαίσθητη, ευγενική, περίεργη και, ποιος θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει αυτά τα διαπεραστικά μάτια. Η αγάπη της για τα ζώα και τη φύση ήταν μεταδοτική».

Η Πάτιτζ ζούσε μια ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τον γιο της Ζόνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Καλιφόρνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Δωρεά οργάνων - Σκόνδρας: Σε 5 λήπτες δίνει ζωή ο 22χρονος

Ευρωβαρόμετρο: καθολική η ανησυχία των Ελλήνων για το κόστος ζωής

Μαρούσι: η στιγμή της έκρηξης σε σύνδεσμο φιλάθλων (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο