LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2023 19:51

Βιασμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Η 32χρονη περιγράφει στον ΑΝΤ1 τον εφιάλτη που έζησε (βίντεο)

Η 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία σε κατάσταση σοκ ακόμα περιγράφει στον ΑΝΤ1 τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της για τρεις ημέρες.

Βιασμός 32χρονη - ΑΝΤ1Η 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία σε κατάσταση σοκ ακόμα περιγράφει στον ΑΝΤ1, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της για τρεις ημέρες.

Όπως ανέφερε, την εντόπισε να κάθεται σε ένα παγκάκι με τη μητέρα της και με τη βία την πήγε στο σπίτι του, στην οδό Αχαρνών.

"Κλείδωσε και άρχισε να λέει "πέρασες καλά όσο ήμουν μέσα, είχες κανέναν; Μαζί μου θα είσαι θέλεις δεν θέλεις, εγώ θέλω ένα παιδί από σενα".

Συνεχώς την απειλούσε ότι θα κάνει κακό σε εκείνη και τα παιδιά της, που ζουν στη Βουλγαρία, και τη βίαζε "είναι εύκολο, έλεγε, να κάνω ένα τηλέφωνο και να σκοτώσουν τα παιδά σου, κι εσένα μπορώ να σε σκοτώσω με μεγάλη ευκολία αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω".

Πώς κατάφερε να δραπετεύσει

Το πρωί της Δευτέρας, όταν ο 35χρονος έφυγε από το διαμέρισμα, η γυναίκα βρήκε δεύτερα κλειδιά και αποφάσισε να φύγει. Ακόμα και τότε, όμως, τον έτρεμε.

"Πήγα στην κουζίνα και πήρα τα σκουπίδια και αν τον έβλεπα ξαφνικά είχα δικαιολογία ότι πήγα να τα πετάξω" είπε η ίδια.

Οι εικόνες  με τον 35χρονο να τραβάει από τα μαλλιά και να χτυπάει τη γυναίκα είναι από βίντεο, το οποίο εκείνος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο στα τέλη του 2021.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2022 είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα της Αχαρνών, όπου κρατούσε την 32χρονη και απειλούσε ότι θα ανατινάξει μία φιάλη υγραερίου.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί με επέμβαση τής ΕΚΑΜ, αλλά το θύμα δεν είχε χρήματα για να παραστεί με δικηγόρο προς υποστήριξη τής κατηγορίας και ήταν μία απλή μάρτυρας.

Ο κ. Γώγος, δικηγόρος ανέφερε πως "καταδικάστηκε με αναστολή μέχρι το εφετείο και έτσι έχουμε αυτό το αποτέλεσμα".

Ο 35χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή για τα αδικήματα τής αρπαγής και του βιασμού.

Ειδήσεις σήμερα:

Έριξε νερό σε άστεγη επειδή κάθισε απέναντι από το μαγαζί του! (βίντεο)

Παλαιό Φάληρο: Ληστές έδεσαν οικογένεια και “άδειασαν” το σπίτι

Ιώσεις - Τζανάκης: Δύσκολες οι επόμενες 3 εβδομάδες, με 500000 κρούσματα (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο