LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2023 12:06

Πελάτης “μπούκαρε” σε ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο του (βίντεο)

Ο λόγος που εξοργίστηκε ο πελάτης που έκανε «ντου» με το αυτοκίνητό του στο ξενοδοχείο.

Κίνα - Σανγκάη - πελάτης - αυτοκίνητο - ξενοδοχείο

Δυσαρεστημένος πελάτης μπήκε με το αυτοκίνητό του σε ξενοδοχείο της Σανγκάης χθες, Τρίτη, προκαλώντας χάος στο λόμπι, χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί, έπειτα από διένεξή του με υπαλλήλους για τον υπολογιστή του, ο οποίος είχε χαθεί.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη σκηνή: ένα λευκό κάμπριο που προσκρούει στην είσοδο του ξενοδοχείου Central Hotel της Σανγκάης προτού κάνει όπισθεν για να συνεχίσει στη συνέχεια την πορεία του μέσα στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου.

"Τρελάθηκε!", ακούγονται να λένε οι πελάτες του ξενοδοχείου που έχουν μείνει άναυδοι, την ώρα που το αυτοκίνητο καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

Το αυτοκίνητο ολοκλήρωσε την πορεία του καταλήγοντας σε άλλη πόρτα εξόδου του ξενοδοχείου, έχοντας όλα τα αλάρμ αναμμένα.

"Έχεις ιδέα τι έκανες;", φώναζαν άνθρωποι που είδαν τη σκηνή, την ώρα που άλλοι προσπαθούσαν να βγάλουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο, ονόματι Τσεν. Αυτός πιστεύεται ότι είχε λογομαχήσει με υπαλλήλους του ξενοδοχείου μετά την εξαφάνιση του φορητού του υπολογιστή κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου δήλωσε στο AFP ότι ο υπολογιστής είχε κλαπεί και στη συνέχεια βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, διευκρίνισε η αστυνομία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, προσθέτοντας ότι ο οδηγός συνελήφθη εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ιώσεις - Τζανάκης: Δύσκολες οι επόμενες 3 εβδομάδες, με 500000 κρούσματα (βίντεο)

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τετάρτης

Θανατική ποινή σε αστυνομικό που πλήρωσε δολοφόνο για τη γυναίκα του


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…Σήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Το άκρως ειρωνικό σχόλιο του Τούρκου Υπουργού Άμυνας για τον Πρόεδρο της Γερμανίας που θα συναντηθεί σήμερα με τον Ερντογάν στην Άγκυρα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδώνΣήμερα 06:08 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση όμως τελικά απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο