LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2023 17:36

Τουρκικός Τύπος: Ο Ιμάμογλου ο “αγαπημένος” των Ελλήνων

Εθνικιστική εφημερίδα της Τουρκίας συγκαταλέγει τον καταδικασμένο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης σε "αδυναμία" της Ελλάδας.

AP - Εκρέμ Ιμάμογλου - διαδήλωση - Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

H τουρκική εθνικιστική εφημερίδα Turkgun "κατακεραυνώνει" τον Εκρέμ Ιμάμογλου, υποστηρίζοντας ότι "είναι ο αγαπημένος των Ελλήνων".

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, στο σχετικό άρθρο αναφέρεται πως "Η αγάπη του Εκρέμ Ιμάμογλου για τους Έλληνες και η αγάπη των Ελλήνων για τον Εκρέμ Ιμάμογλου δεν είναι μια κρυφή σχέση. Είναι σαν ένα ερωτικό παραμύθι που όλοι ακούν και το έχουν συνηθίσει... Όταν ο Εκρέμ Ιμάμογλου κέρδισε τις εκλογές του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης, η ελληνική ιστοσελίδα Themanews είχε τίτλο «Εκρέμ Ιμάμογλου: Ο Έλληνας που κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη». Στις ειδήσεις, αναφέρθηκε τότε ότι «ο Ιμάμογλου, ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, που έχει ποντιακές ρίζες και μιλάει ελληνικά, έγινε κατακτητής της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είναι ισχυρός και υποστηρίζει τον δικό του υποψήφιο Μπιναλι Γιλντιριμ».

Ενώ τα ελληνικά ΜΜΕ έφτιαχναν πρωτοσέλιδα όπως «Ο Έλληνας που κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη», «Έλληνας καταγωγής από τον Πόντο», «Η εκδίκηση της Αγίας Σοφίας», «Ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είναι Πόντιος», ο Ιμαμογλου δεν είχε καμία αντίρρηση σε αυτούς τους τίτλους.

Ο έρωτας μεταξύ του Εκρέμ Ιμάμογλου και των Ελλήνων όχι μόνο φούντωσε αλλά και δεν έσβησε εκείνες τις μέρες. Οι φλόγες συνέχισαν να λάμπουν. Όταν ο Ιμάμογλου επισκέφθηκε την Αθήνα ….Ο Εκρέμ Ιμάμογλου έκανε επίσης δηλώσεις ότι «Δεν χρειάζεται να ανοίξει η Αγία Σοφία (ως Τζαμί)».

Παλαιότερα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας παρευρέθη σε Λειτουργία των Χριστουγέννων στο Ελληνικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και παρών ήταν και ο Μητροπολιτικός Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ χρησιμοποίησε την έκφραση «Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης» αντί για «Δήμαρχος Istanbul» για τον Imamoglu. Σε όλα αυτά ο Εκρέμ Ιμάμογλου σιώπησε, κοίταξε και χαμογέλασε, προσαρμοζόμενος πάντα στη γραμμή των Ελλήνων και υποστηρίζοντας την αλαζονεία τους.

Φυσικά, η ελληνική υποστήριξη για ένα τέτοιο ελληνόφιλο προφίλ δεν εξαντλείται. Ο Δήμαρχος Αθηναίων Μπακογιάννης ήρθε στην Τουρκία για να υποστηρίξει τον Εκρέμ Ιμάμογλου.  Ενώ η Ελλάδα δείχνει την αυθάδεια να απειλεί διαρκώς την Τουρκία, με την κακοήθη βοήθεια των ΗΠΑ που ιδρύουν στρατιωτικές βάσεις εκεί, τα ελληνικά ΜΜΕ δεν παύουν ποτέ να αγαπούν τον Εκρέμ Ιμάμογλου"

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: 15χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο

Γρεβενά: Εγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος

Αγρίνιο: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Νικολόπουλος που είχε βιώσει δύο τραγωδίες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζιΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Πως θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζεται μεγαλύτερη επικινδυνότητα. 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο