LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2023 11:02 | Ανανέωση: 05 Ιανουαρίου 2023 11:14

Πρίγκιπας Χάρι: Ο Ουίλιαμ με χτύπησε για την Μέγκαν

Μια πρόγευση από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, «Spare», έδωσε ο Guardiαn, δημιουργώντας νέο «πονοκέφαλο» στο παλάτι.

AP - ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ - ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ - ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του με τίτλο «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει, σύμφωνα με τον Guardian, τη σωματική επίθεση που δέχθηκε, από τον αδελφό του, Ουίλιαμ, με αφορμή κάτι που αφορούσε την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον Χάρι το επεισόδιο έγινε στο σπίτι του στο Nottingham Cottage το 2019, όταν ο αδελφός του χαρακτήρισε την Μέγκαν «δύσκολη», «αγενή» και «σκληρή».

Όταν εκείνος τον κατηγόρησε ότι έχει υιοθετήσει το «αφήγημα του Τύπου» για την Αμερικανίδα σύζυγό του «με άρπαξε από τον γιακά και... με έριξε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε στην πλάτη μου και τα κομμάτια μου με τραυμάτισαν. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, μπερδεμένος, και στη συνέχεια σηκώθηκα και του είπα να φύγει».

Ο Ουίλιαμ έφυγε, αλλά επέστρεψε «δείχνοντας μετανιωμένος». Ο Χάρι γράφει ότι δεν το είπε αμέσως στην Μέγκαν - αλλά κάλεσε τον ψυχολόγο του.

Σύμφωνα με τον Guardiαn, ο οποίος απέκτησε ένα αντίγραφο του «Spare», είναι μία από τις πολλές σκηνές που περιγράφει ο Χάρι στο βιβλίο του ενώ στις πρώτες σελίδες μεταφέρει τα λόγια του πατέρα του στη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, την ημέρα της γέννησης του, «Υπέροχα! Τώρα μου έδωσες έναν διάδοχο και έναν εφεδρικό - η δουλειά μου τελείωσε».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεοφάνεια: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

ΗΠΑ σε Τουρκία για 12 μίλια: Σταματήστε τις απειλές κατά της Ελλάδας

Τρίκαλα: Κάηκε ζωντανός στο σπίτι του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)22:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)17:52Λίβανος: Ζευγάρι και ανήλικο παιδί σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα17:39Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)17:25Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά17:12Δήμος Αθηναίων: Πασχαλινό γεύμα αγάπης στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ (εικόνες)16:58ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου16:45Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι16:31Αντώνης Τουρκογιώργης: “Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός ροκάς16:18Γάζα: Η εκεχειρία αργεί και ο κόσμος λιμοκτονεί 16:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο