LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2023 08:08 | Ανανέωση: 05 Ιανουαρίου 2023 08:59

Παπαδημητριάδης για 29χρονη: δεν περιμένουμε τους ανθρώπους με αυτό το ιστορικό να κάνουν εγκλήματα (βίντεο)

Στο στούντιο της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" βρέθηκαν οι Εβίτα Βαρελά και ο Δημήτρης Παπαδημιτριάδης, που σχολίασαν τις εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και της 19χρονης που φέρεται να πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα.

Καλημέρα Ελλάδα - Εβίτα Βαρελά - Δημήτρης Παπαδημητριάδης

Η Εβίτα Βαρελά, δικηγόρος, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα" το πρωί της Πέμπτης και σχολίασε μετακύ άλλων τα όσα δήλωσε ο πατέρας της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. 

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, ανέφερε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και την Κέλλη Χεινοπώρου, πως σύμφωνα με ένα γράμμα που είχε στην κατοχή του, η κόρη του δολοφονήθηκε καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών και το είχε εκμυστηρευτεί στην Κάρολαϊν. Όπως ανέφερε ο κ. Κράουτς, τη δολοφόνησε καθώς του είπαν από το κύκλωμα ότι πρέπει να "τελειώνει" μαζί της.

"Τα όσα δήλωσε ο πατέρας της Κάρολαϊν για την εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε κύκλωμα ναρκωτικών, θα ληφθούν σοβαρα υπόψιν εφόσον δεν έχουν ήδη ληφθεί" ανέφερε η δικηγόρος, που τόνισε ότι εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο η κατάσταση του πιλότου που βρίσκεται ήδη στις φυλακές θα επιβαρυνθεί. 

Ο ψυχίατρος, Δημήτρης Παπαδημητριάδης, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” για τη σοκαριστική είδηση με το νεκρό μωρό που εντοπίστηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα και για τον θανατό του κατηγορείται η 29χρονη μητέρα του.

“Δεν περιμένουμε τους ανθρώπους με αυτό το ιστορικό να κάνουν εγκλήματα και να έχουν αυτή τη σχέση με τον νόμο. Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων αυτών, αισθάνονται τρομαγμένοι και αποσύρονται από τη συναναστροφή τους με οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο.” είπε αρχικά.

Οπωσδήποτε, οι άνθρωποι με ένα τέτοιο περιστατικό, χρειάζονται παρακολούθηση από τον γιατρό τους για να μην υποτροπιάσουν. Χρειάζεται να έρθουν στο πλευρό τους ψυχολόγους, ψυχιάτρους και κοινωνικούς λειτουργούς." συνέχισε τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η παρακολούθηση της πορείας της ψυζικής υγείας ιδιαίτερα ατόμων που έχουν διαγνωσθεί με κάποια ψυχική πάθηση.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του παππού της 29χρονης ότι το έκανε για να εκδικηθεί τον πατέρα του μωρού, ο ψυχίατρος δήλωσε: "Η οποιαδήποτε ψυχιατρική διάγνωση, δε σημαίνει ότι όλοι όσοι νοσούν έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά στοιχεία χαρακτήρα, μια διαφορετική προσωπικότητα."

Η Εβίτα Βαρελά τόνισε σχετικά ότι "για αυτό διέταξε ο εισαγγελέας και ο ανακριτής, την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, για να ληφθεί υπόψη εάν είχε συνειδητότητα. "

“Δεν πάει να πει ότι επειδή είχε διακόψει την αγωγή της, μπορεί να τυλιχτεί υπό τον μανδύα του ακαταλόγιστου, εάν αυτή η γυναίκα ήξερε τι έκανε και είχε ανθρωποκτόνο δόλο.” ανέφερε η δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεοφάνεια: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

ΗΠΑ σε Τουρκία για 12 μίλια: Σταματήστε τις απειλές κατά της Ελλάδας

Τρίκαλα: Κάηκε ζωντανός στο σπίτι του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσηςΣήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Με ποιον τρόπο προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του ο κατηγορούμενος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο