LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2023 13:55 | Ανανέωση: 04 Ιανουαρίου 2023 16:51

Δυτική Αττική: Βλήμα όλμου, όπλα και εκατοντάδες σφαίρες βρέθηκαν σε καταυλισμούς Ρομά (εικόνες)

Αναλυτικά τα ευρήματα από την ευρεία αστυνομικής επιχείρησης. Σε πόσες συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Αστυνομία - Δυτική Αττική - ολμος

Επιχείρηση πραγματοποίησε η Αστυνομία σε καταυλισμούς Ρομά σε Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Μενίδι.

Αφορμή για την έφοδο της Αστυνομίας στους καταυλισμούς των Ρομά έγινε με αφορμή άσκοπους πυροβολισμούς την Πρωτοχρονιά.

Στην εν λόγω επιχείρηση πήραν μέρος αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.

Στόχος ήταν ο εντοπισμός ναρκωτικών και όπλων μέσα σε καταυλισμούς.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΕΚΑΒ - ΟΠΚΕ - ΖΕΦΥΡΙ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς και ένα άτομο για διωκτικά έγγραφα. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν συνολικά: 

  • 2 πολεμικά τυφέκια,
  • 3 διόπτρες και σιγαστήρας τυφεκίου,
  • 6 όπλα,
  • βλήμα όλμου,
  • 200 κάλυκες  διαφόρων διαμετρημάτων,
  • γκλοπ και
  • μικροποσότητες ναρκωτικών.
Αστυνομία - Δυτική Αττική - ολμος

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος  ασφάλειας των πολιτών».

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΕΚΑΒ - ΟΠΚΕ - ΖΕΦΥΡΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΕΚΑΒ - ΟΠΚΕ - ΖΕΦΥΡΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΕΚΑΒ - ΟΠΚΕ - ΖΕΦΥΡΙ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media, αναφέρθηκε στις δύο ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Δυτική Αττική και σε υπό κατάληψη κτίριο στη Θεσσαλονίκη.

«Με πράξεις αντιμετωπίζουμε αποφασιστικά κάθε μορφή εγκληματικότητας, βάζουμε τέλος σε άβατα και γκρίζες ζώνες ανομίας, αποδίδουμε τους δημόσιους χώρους στην κοινωνία. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά», ανέφερε ο Υπουργός.

Ειδήσεις σήμερα:

Όλυμπος: Περιπέτεια για ζευγάρι ορειβατών στα 2700 μέτρα

Ντράφι: Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι

Γρεβενά: Χάλασε το ασθενοφόρο που μετέφερε 6χρονο με ανακοπή καρδιάς

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο