LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2022 16:47 | Ανανέωση: 30 Δεκεμβρίου 2022 17:52

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ο μισογύνης του διαδικτύου - Το βαρύ κατηγορητήριο

Χειροπέδες στον πρώην κικμπόξερ και διάσημο “influencer του μισογυνισμού” Άντριου Τέιτ. Η έφοδος στη βίλα του, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει και η κόντρα με την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Άντριου Τέιτ

Ρουμάνοι εισαγγελείς ζήτησαν σήμερα από δικαστήριο του Βουκουρεστίου να παρατείνει κατά 30 ημέρες την κράτηση του Άντριου Τέιτ, αφού η διχαστική αυτή διασημότητα του Ίντερνετ συνελήφθη ως ύποπτη για λαθραία διακίνηση ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Τέιτ, πρώην επαγγελματίας κικμπόξερ, και ο αδελφός του, ο Τριστάν, τέθηκαν χθες, Πέμπτη, υπό κράτηση αρχικά για 24 ώρες μαζί με δύο ρουμάνους υπόπτους, ανέφεραν σε δήλωσή τους εισαγγελείς της διεύθυνσης κατά του οργανωμένου εγκλήματος αφού πραγματοποίησαν εφόδους σε ιδιοκτησίες των δύο υπόπτων στο Βουκουρέστι.

«Εισαγγελείς κατά του οργανωμένου εγκλήματος ζήτησαν από τον δικαστή δικαιωμάτων και ελευθεριών στο Δικαστήριο του Βουκουρεστίου να παραμείνουν υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για 30 ημέρες», ανέφεραν σήμερα οι εισαγγελείς.

Οι δύο αδελφοί αρνήθηκαν να σχολιάσουν χθες, όμως ο δικηγόρος τους επιβεβαίωσε ότι βρίσκονται υπό κράτηση.

Εισαγγελείς είπαν πως σε βάρος των αδελφών Τέιτ διεξαγόταν έρευνα από τον Απρίλιο.

«Οι τέσσερις ύποπτοι ... φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τις να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δήλωσή τους αργά χθες.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι βρήκαν έξι γυναίκες τις οποίες είχαν εκμεταλλευθεί σεξουαλικά οι ύποπτοι.

Ο Τέιτ έγινε γνωστός με μισογυνικά σχόλια και λόγους μίσους. Έχει πει πως οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες.

Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, απέκλεισαν τον Τέιτ, όμως ο λογαριασμός του στο Twitter επανενεργοποιήθηκε το Νοέμβριο, αφού η πλατφόρμα εξαγοράστηκε από τον Ίλον Μασκ. Σε ένα από τα μηνύματά του στο Twitter μετά την επιστροφή του στην πλατφόρμα, έγραψε ότι πηγαίνει στην Καλιφόρνια για να πει στον Μασκ ότι είναι «θρύλος».

Ο Τέιτ φαίνεται πως έχει στείλει σήμερα ένα μήνυμα μέσω του Twitter, πράγμα που σημαίνει ότι στη διάρκεια της κράτησής του έχει πρόσβαση στο τηλεφωνό του και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε καλέσει, μέσω του Twitter, αυτόν τον βρετανό υπήκοο να βρει κάτι να ασχοληθεί, αφού εκείνος της είχε πει πως έχει στην ιδιοκτησία του 33 αυτοκίνητα με «τεράστιες εκπομπές ρύπων».

Τι βρήκε η αστυνομία στο κρησφύγετο των Τέιτ

Η ρουμανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την έφοδο που φαίνεται να γίνεται στη βίλα του Άντριου Τέιτ στο Βουκουρέστι. Στο δωμάτιο φαίνονται όπλα, μαχαίρια και χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Steven Tyler: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού

ΕΦΚΑ: Σύνταξη μέσω... παραγραφής

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”: Σε νοσοκομείο νοσηλευόταν ο 30χρονος αγνοούμενος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του 22χρονου Ιάσονα, η μηχανή του οποίου συγκρούστηκε έξω από την Βουλή με το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη, που οδηγούσε αστυνομικός.


Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο