LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2022 21:40 | Ανανέωση: 28 Δεκεμβρίου 2022 21:53

AEK - Βόλος: Πράσινος... σίφουνας στο Πανθεσσαλικό

Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από τον Βόλο στο τελευταίο της παιχνίδι στο 2022 κι εξακολουθεί να «πιέζει» τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό !

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ

Πολύ πιο εύκολα απ΄όσο περίμεναν οι περίπου 6.000 φίλοι της που ταξίδεψαν στη Μαγνησία, η ΑΕΚ νίκησε 4-0 το Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» κι εξακολουθεί να «πιέζει» τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μετά από 15 αγωνιστικές στη Super League. Ο Σίμος Μήτογλου στο 16΄, ο Ομπερλίν Πινέδα στο 30΄, ο Τομ Φαν Βέερτ στο 35΄ και ο Λιβάι Γκαρσία στο 67΄ σημείωσαν τα γκολ της Ένωσης που συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία με την 11η νίκη της στην εφετινή σεζόν.

Η μετατόπιση του Λιβάι Γκαρσία στα πλάγια, με τον Τομ Φαν Βέερτ στην κορυφή, ήταν το «φάρμακο» που χρειαζόταν η ΑΕΚ για να ξεπεράσει τις απουσίες (Μάνταλος, Ελίασον, αλλά και οι Τσούμπερ, Άμραμπατ που δεν ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν). Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο εξελίσσεται πλέον σε σούπερ σταρ για την ομάδα του Αλμέιδα, «καθαρίζοντας» παιχνίδια με προσωπικές ενέργειες. Φυσικά είναι δεδομένη και η αξία των υπόλοιπων, όπως του Σέρχιο Αραούχο ο οποίος «σέρβιρε» δύο γκολ και του Φαν Βέερ ο οποίος είχε και πάλι... ραντεβού με τα δίχτυα.

Στο 16΄ ο Αραούχο γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μήτογλου σκόραρε με κεφαλιά. Πανηγύρισε το γκολ με μια συμβολική χειρονομία, σεβόμενος τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα του Βόλου. Στο 30΄ με υπέροχη ενέργεια του Γκαρσία και πάσα στον Πινέδα, ο Μεξικανός «έγραψε» το 0-2, ενώ στο 35΄ ο Φαν Βέερτ από ασίστ του Αραούχο πέτυχε το τρίτο γκολ των «κιτρινόμαυρων». Στο 67΄ ήταν η σειρά του Λιβάι Γκαρσία με μια κεφαλιά-σήμα κατατεθέν από σέντρα του Άμραμπατ, να διαμορφώσει το 0-4.

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ

Το ματς είχε κριθεί από πολύ νωρίς και με απρόσμενα εύκολο τρόπο για την ΑΕΚ. O Αλμέιδα βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες που επιστρέφουν σταδιακά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς (Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γαλανόπουλος), χωρίς να υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος. Έτσι, ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε εντυπωσιακά μια τριάδα πολύ δύσκολων αναμετρήσεων, καθώς ακολουθούν το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Όσο για το Βόλο, μετά τη συντριβή 5-1 από τον Παναθηναϊκό, γνώρισε ακόμα μία ήττα με ευρύ σκορ στην έδρα του και σίγουρα η θέση του Κώστα Μπράτσου μόνο ασφαλής δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες: Κλέιμαν, Άλχο, Νοκάρ

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ουες, Σιέλης, Πίρινεν, Ματίγια (76΄ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46΄ Κούτσιας), Νοκάρ, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71΄ Ταχάτος)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (75΄ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75΄ Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (65΄ Γαλανόπουλος), Πινεδα (66΄ Άμραμπατ), Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (66΄ Τσούμπερ)

Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον - Βιασμός 15χρονου: Η απολογία του ανήλικου από την Βουλγαρία

Σεισμός στην Εύβοια: Βίντεο από την στιγμή της ισχυρής δόνησης - Τι λένε οι σεισμολόγοι (εικόνες)

Australian Open - Τζόκοβιτς: Στη Μελβούρνη ένα χρόνο μετά την απέλαση του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος11:59Ηράκλειο: Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία11:45“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)11:32Κόρινθος: Έφτιαξαν τον δρόμο και ξέχασαν… την κολώνα στη μέση11:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο