LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2022 17:39

Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: 22χρονη πέθανε μέσα στο ΙΧ της - Ήταν “θαμμένη” στο χιόνι για ώρες (βίντεο)

Η 22χρονη παγιδεύτηκε ενώ οδηγούσε από τη δουλειά της για να πάει στο σπίτι της.  Δείτε το τελευταίο βίντεο που έστειλε.

AP - ΗΠΑ - κακοκαιρία - χιονοθύελλα - χιόνια

Η νεαρή με όνομα Άντελ Τέιλορ είναι μία από τους τουλάχιστον 28 νεκρούς στην πολιτεία της Νέας Υόρκης που έχασαν τη ζωή τους από «τη χιονοθύελλα του αιώνα» όπως τη χαρακτήρισε η κυβερνήτης της πολιτείας Κάθι Χότσουλ.

Η 22χρονη παγιδεύτηκε ενώ οδηγούσε από τη δουλειά της για να πάει στο σπίτι της στο Μπάφαλο το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με την New York Post.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ξεκίνησε να στέλνει στις αδερφές της στη Βόρεια Καρολίνα βίντεο από τη χιονοθύελλα. «Έλεγε στην αδερφή μου ότι φοβόταν», είπε στο WSOC-TV μια από τις αδερφές της, η Τομέσια Μπράουν.

Πηγή: nypost.com

“Κιβωτός” - Μάνα 19χρονου: η κλήση του πατρός Αντωνίου για την ασέλγεια ήταν “δώρο”

Βορίδης: Εκλογές με καταλόγους από την νέα απογραφή

Λαβρόφ: Η Δύση σχεδιάζει την δολοφονία του Πούτιν


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΚΠΑ - Νομική: Δεκάδες συλλήψεις μετά την λήξη της κατάληψης (εικόνες)Σήμερα 14:34 | Ειδήσεις

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα και με την σύμφωνη γνώμη των πρυτανικών Αρχών, προχώρησαν σε επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης.

Πολιτική Προστασία - Μητσοτάκης: Επένδυση πάνω από 2 δις ευρώ για ενίσχυση των υποδομώνΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Σε συνέδριο με θέμα την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών μίλησε ο Πρωθυπουργός, το πρωί της Τρίτης.

Δημόσιες Επενδύσεις - ΕΣΠΑ: Αλλαγές για επιτάχυνση και απορρόφηση πόρωνΣήμερα 14:55 | Ειδήσεις

Νέο πλαίσιο στην διαχείριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθιερώνει η Κυβέρνηση, με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης έργων με κοινοτικούς πόρους./

Ιός Δυτικού Νείλου - ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την προστασία από τα κουνούπιαΣήμερα 12:01 | Ειδήσεις

Αναλυτκά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από τα κουνύπια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Παύλος και Βασιλική... ξανά μαζί (βίντεο)15:07Δημόσιες Επενδύσεις - ΕΣΠΑ: Αλλαγές για επιτάχυνση και απορρόφηση πόρων14:54ΕΚΠΑ - Νομική: Δεκάδες συλλήψεις μετά την λήξη της κατάληψης (εικόνες)14:40Πολιτική Προστασία - Μητσοτάκης: Επένδυση πάνω από 2 δις ευρώ για ενίσχυση των υποδομών14:27Ομοφοβική επίθεση: Ο Κασσελάκης συνομίλησε με τον 13χρονο (βίντεο)14:13ΕΠΟ - Κύπελλο Ελλάδος: Τελικός με άδειες κερκίδες14:00Μοχάμαντ Ρασούλοφ: Ο Ιρανός σκηνοθέτης που καταδικάστηκε σε μαστίγωμα και έφυγε από την χώρα13:46ΝΑΤΟ για Βόρεια Μακεδονία: Με αυτό το όνομα εντάχθηκε, από αυτό εκπροσωπείται13:33Πληθωρισμός- ΕΛΣΤΑΤ: Αμετάβλητοι οι ρυθμοί τον Απρίλιο13:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!13:06Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τρίτης και το σπάνιο... “πλανητικό τρίο” (βίντεο)12:54Ιός Δυτικού Νείλου - ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την προστασία από τα κουνούπια12:41Λαμία – Καταγγελία: Ζευγάρι την νάρκωσε και την βίασε12:27Κορυδαλλός: Φωτιά σε σχολείο12:14Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα12:01ΕΚΠΑ - Νομική: Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση της κατάληψης11:47Γεραπετρίτης: Νέα φάση στα ελληνοτουρκικά - Συμμόρφωση όλων στην Συμφωνία των Πρεσπών11:34Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής11:21Μύκονος: Βίντεο από την φονική συμπλοκή έξω από μπαρ11:07Κλοπή χρηματοκιβωτίου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση, “χάθηκαν” 550000 ευρώ!10:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο