LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2022 11:28 | Ανανέωση: 27 Δεκεμβρίου 2022 12:13

“Qatar Gate”: Παντσέρι και Τζιόρτζι με τις βαλίτσες στα χέρια (εικόνες)

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη συνάντηση των δύο βασικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου με τις βαλίτσες στο χέρι δημοσιεύει ο ιταλικός Τύπος.

Qatar Gate - La Repubblica - Παντσέρι - Τζιόρτζι - βαλίτσες - λεφτά

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους βασικούς πρωταγωνιστές του “Qatar Gate” δημοσίευσε σήμερα η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Στις φωτογραφίες, που ελήφθησαν στις 10 Οκτωβρίου του 2022, φαίνονται οι Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκο Τζιόρτζι να κουβαλούν βαλίτσες, στις οποίες πιθανολογείται πως υπήρχαν χρήματα.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από τις κάμερες του ξενοδοχείου Steigenberger στις Βρυξέλλες, όπου είχε γίνει η συνάντηση των δύο με τον Υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλί Μπεν Σάμιχ αλ Μάρι.

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είχε, μάλιστα, μαζί του και το καρότσι με την την δύο ετών κόρη του με την Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ξενοδοχείο είναι ένα από τα αγαπημένα των Καταριανών, αφού εκεί είχε διοργανωθεί μεγάλο πάρτι με 300 καλεσμένους, με αφορμή την Εθνική Εορτή του Κατάρ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στο εν λόγω πάρτι ήταν παρόντα πολλά μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έλειπε όμως ο Αντόνιο Παντσέρι. Όπως ανέφερε η La Repubblica, ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής συχνά έλεγε: «Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν εμφανίζομαι». Σε εκείνο το ξενοδοχείο, όμως, φαίνεται ότι είχε εμφανιστεί σε άλλες περιπτώσεις.

Όσο αφορά στην επίμαχη μέρα της φωτογράφισης, η συνάντηση των δύο Ιταλών με τον Υπουργό του Κατάρ, έγινε στις 17:30 το απόγευμα και την ώρα εκείνη έφτασαν μπροστά στο ξενοδοχείο τρεις μαύρες πολυτελείς Mercedes. Πάρκαραν μπροστά από το ξενοδοχείο, λίγο πιο μπροστά από την είσοδο.

Οι επιβαίνοντες ήταν διαπιστευμένοι διπλωμάτες του Κατάρ. Ήταν η κυβερνητική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Υπουργό Εργασίας, καθώς και πέντε άνδρες και μία βαλίτσα.

Qatar Gate - La Repubblica - Παντσέρι - Τζιόρτζι - βαλίτσες - λεφτά

 Ο Παντσέρι έφτασε στο ξενοδοχείο με έναν χαρτοφύλακα, που φαινόταν άδειος όταν πήγαινε και γεμάτος όταν έφευγε, σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες του.

 Τον Παντσέρι συνόδευε ο Τζιόρτζι, ο οποίος συνοδευόταν από την 20 μηνών κόρη του, σε καρότσι. Οι άνδρες της καταριανής αποστολής τους αναγνώρισαν και τους συνόδευσαν στον τέταρτο όροφο.

Από εκεί κατευθύνονται στη σουίτα του Υπουργού του Κατάρ, ενώ ένας άλλος άνδρας σέρνει μία βαλίτσα και ακολουθεί τον Παντσέρι και τον Τζιόρτζι.

Αυτά έγιναν στις 18:00. Μισή ώρα αργότερα, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή κατεβαίνει κι αφήνει το καρότσι με το μωρό σε ένα άτομο, για να επιστρέψει στον τέταρτο όροφο.

 Έπειτα από μισή ώρα η συνάντηση τελείωσε και ο Παντσέρι φεύγει με τον χαρτοφύλακα, που φαίνεται παχύτερος. Στις φωτογραφίες, μάλιστα, που αποτελούν στοιχεία της έρευνας, φαίνεται ο κόκκινος κύκλος που έχει κάνει ο εισαγγελέας στο χαρτοφύλακα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα των Βρυξελλών, που επικαλείται η ιταλική εφημερίδα, οι φωτογραφίες αποτελούν πειστήριο των χρηματικών συναλλαγών μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: LaRepubblica.it

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία - ΗΠΑ: νεκροί, καταστροφές και νέες προειδοποιήσεις (εικόνες)

Ψαροντουφεκάς ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Ίλιον - Ομαδικός βιασμός 15χρονου: “δεν μπόρεσα να δω το βίντεο για δεύτερη φορά” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠροεδρικό Μέγαρο: Ορκίστηκαν ο νέος υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης και τρεις υφυπουργοίΣήμερα 10:15 | Ειδήσεις

«Κυρίαρχος στόχος είναι η αύξηση των επιστροφών παράνομων μεταναστών και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης» τόνισε ο νέος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Επίθεση μέσα σε λεωφορείο: Λίγα χιλιοστά από την μηριαία αρτηρία το τραύμα του ανήλικου (βίντεο)Σήμερα 09:43 | Ειδήσεις

Για λίγα μόλις χιλιοστά δεν απέβη μοιραίο το τραύμα στον ανήλικο από τον σουγιά του 16χρονου μέσα σε λεωφορείο.

Μυτιλήνη: Με αίμα βάφτηκε πανηγύρι - 35χρονος δέχτηκε 18 μαχαιριέςΣήμερα 07:10 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Εύβοια - Αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη: Λέω πάει θα πνιγώ και εγώ εδώ… (βίντεο)Σήμερα 10:08 | Ειδήσεις

Τι είπε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο ήρωας αστυνομικός που βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του έσωσε μία μητέρα και την κόρη της που τις είχαν παρασύρει τα ρεύματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για το Α2112:34Εύβοια: Ηλικιωμένη πνίγηκε στη θάλασσα12:20Κώστας Μοναχός - Η σύζυγός του στον ΑΝΤ1: Στο τελευταίο “αντίο” θα είμαστε οι δυο μας... (βίντεο)12:06Τραγωδία στη Λάρισα: ΙΧ έπεσε σε κολόνα - Νεκρή η οδηγός11:52Τι είναι το μικροβίωμα ενδομήτριου;11:38Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Διακόπηκε για τις 2 Ιουλίου η δίκη11:24Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Κρήτη - Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή 11:10Τραμπ: Δεν συνομιλούμε με την Τεχεράνη10:56Εύβοια - Αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη: Λέω πάει θα πνιγώ και εγώ εδώ… (βίντεο)10:42 Λιάνα Κανέλλη στον ΑΝΤ1: Δεν ξέρω σε τι βαθμό αγανάκτησης συνεπάγεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ (βίντεο)10:28Προεδρικό Μέγαρο: Ορκίστηκαν ο νέος υπουργός Μετανάστευσης, Θάνος Πλεύρης και τρεις υφυπουργοί 10:14Επίθεση μέσα σε λεωφορείο: Λίγα χιλιοστά από την μηριαία αρτηρία το τραύμα του ανήλικου (βίντεο)09:57Εύβοια: Αυτός είναι ο ήρωας αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη στη θάλασσα - "Χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξα"09:50Μπουκώρος στον ΑΝΤ1: Αν έχεις λίγη ευθιξία τότε είναι αυτονόητος ο δρόμος της παραίτησης (βίντεο)09:33Δευτέρα 30 Ιουνίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας09:18Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που οδηγούσε μεθυσμένος09:03Γάζα: Τουλάχιστον 35 νεκροί σε επιχειρήσεις του Ισραήλ τις τελευταίες ώρες08:48Μουντιάλ Συλλόγων: Στα προημιτελικά η Μπάγερν που κέρδισε την Φλαμένγκο (εικόνες)08:34Υπουργικό συμβούλιο: Συνεδρίαση στη σκιά του ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα προηγηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών 08:19Άρση απαγορευτικού απόπλου για λιμάνια της Αττικής08:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο