LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Δεκεμβρίου 2022 21:24

Φαμπιάν Ο Νιλ: Πένθος για τον “Μάγο”

Θρήνος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που άφησε τη «σφραγίδα» του στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Φαμπιάν Ο Νιλ

Πένθος στον κόσμο του ποδοσφαίρου για τον θάνατο του Φαμπιάν Ο΄ Νιλ. Ο παλαίμαχος επιθετικός μέσος των -μεταξύ άλλων- Γιουβέντους, Κάλιαρι και Περούτζια νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στην εντατική μονάδα θεραπείας της κλινικής Medica Uruguaya, στο Μοντεβιδέο.

Τα νέα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία σχετίζονταν με τον αλκοολισμό έγιναν γνωστά πριν από 2,5 χρόνια, οδήγησαν δε τον Ουρουγουανό διεθνή σε οξεία κίρρωση του ήπατος.

Γεννημένος στις 14 Οκτωβρίου 1973 στο Πάσο ντε λος Τόρος, έφτασε στην Κάλιαρι το 1995. Στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή στους «Μπιανκονέρι», όπου έπαιξε από το 2000 έως το 2002, για να ακολουθήσει η Περούτζια και η επιστροφή στην Κάλιαρι.

Συνολικά, στη Serie A πραγματοποίησε 115 συμμετοχές με 11 γκολ και 4 ασίστ, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Νασιονάλ της Ουρουγουάης, το 2003.

Η Κάλιαρι, που τον είχε ήδη συμπεριλάβει στο «Hall of Fame» της, αποχαιρέτισε τον πρώην παίκτη της με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter:

«Περήφανοι που μπορέσαμε να θαυμάσουμε την ιδιοφυΐα σου από κοντά: αγνή, κρυστάλλινη, σαν τα πιο πολύτιμα διαμάντια. Μας έκανες να ερωτευτούμε την κλάση σου, η Κάλιαρι δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει τον Μάγο της με το "10" στους ώμους. Αναπαύσου εν ειρήνη Φάμπιαν. Για πάντα ένας από εμάς».

Με τη φανέλα των «Ροσομπλού» της Σαρδηνίας ο Ο΄Νιλ κατέγραψε 120 εμφανίσεις, σημειώνοντας δώδεκα γκολ στο διάστημα από το 1995 έως το 2000.

Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον - Ομαδικός βιασμός: Έρχονται εντάλματα και για κορίτσια

Η Θεσσαλονίκη “βούλιαξε” από τουρίστες τα Χριστούγεννα (βίντεο)

Μερομήνια: Τι “λένε” για την Πρωτοχρονιά και το πρώτο δεκαήμερο του 2023

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)Σήμερα 20:07 | Ειδήσεις

Παρακολουθήστε ζωντανά την προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλαΣήμερα 18:58 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις από την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ποια κατηγορία θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φαρμακεία – Αττική: Εφαρμογή στο κινητό για της εφημερίες21:33Eurovision 2024: Ο ολλανδικός αποκλεισμός, τα πολιτικά μηνύματα και οι καταγγελίες για τραμπουκισμούς21:19Ολυμπιακός: Ο Γουόκαπ καλύτερος αμυντικός της Euroleague21:05Πώς μπορούν οι εκπαιδευτικοί να βοηθήσουν εφήβους που πενθούν20:50Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Νέα συζήτηση από την ΠΑΕ παρουσία του Χάρη Δούκα20:37Πολιτική προστασία - Καθαρισμός οικοπέδων: Αυτές είναι οι νέες ρυθμίσεις20:23Μητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)20:08Αίγυπτος: Μετά την επιχείρηση Ισραήλ στη Ράφα, καμία επαφή μαζί του19:54Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μουσείο Οικίας Καβάφη στην Αλεξάνδρεια (εικόνες)19:40Ο πρωθυπουργός στην Τουρκία: Το πρόγραμμα της επίσκεψης19:26Τραμπ: Διαψεύδω την υποψηφιότητα Χέιλι19:12Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλα18:58Αχαΐα: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή (εικόνες)18:44Βόλος: Θρίλερ με νεκρό που έφερε τραύμα από καραμπίνα18:30Eurovision: Ο Γάλλος υποψήφιος διέκοψε πρόβα για διακήρυξη υπέρ της ειρήνης18:17Ταϊλάνδη: Δεκάδες νεκροί εξαιτίας της ακραίας ζέστης18:03Πόλο γυναικών – Κύπελλο: Ιστορική κατάκτηση από τον Εθνικό κόντρα στον Ολυμπιακό17:49Eurovision - Αποκλεισμός Ολλανδίας: Τα “πάνω κάτω” με το νέο τρόπο ψηφοφορίας17:36Κολπική μαρμαρυγή: Πρωτοποριακή επεμβατική θεραπεία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης17:22Επίδομα ενοικίου: Οι πληρωμές ετοιμάζονται17:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο