LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2022 20:37

Ρουμανία – Λεωφορείο: Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος στον ΑΝΤ1

Η μητέρα και η αδελφή του άνδρα που σκοτώθηκε στη Ρουμανία μίλησαν στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία.

Δελτίο Ειδήσεων - τροχαίο δυστυχημα - βίντεο - πούλμαν - Βουκουρέστι

Της Φωτεινής Νάσσου

Σπάει καρδιές η μητέρα του 53χρονου Λαρισαίου Νίκου Χλώψιου που έχασε την ζωή του, στο  δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι.

«Έχασα τον γιο μου, που πήγαινε για βόλτα. Τι ήταν αυτό που πάθαμε! Να χάσω το παιδί μου και ευτυχώς δεν έφυγε και η νύφη μου. Είναι χτυπημένη αλλά δεν έφυγε. Ο γιός μου της έκανε έκπληξη, στη γυναίκα του, χωρίς να της πει, της έδειξε το εισιτήριο. Εκεί δούλευε ο γιος μου, στη Ρουμανία, είχε δυο χρόνια που δούλευε εκεί, πήγαινε και ερχότανε στις 15 μέρες. Αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο, δεν έπαθε τίποτα και τώρα που οδηγούσε άλλος μας τον σκότωσε», δήλωσε η μητέρα του στον ΑΝΤ1.

Πατέρας δυο παιδιών 21 και 24 ετών έκανε ταξίδι αναψυχής με τη σύζυγό του αλλά δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε το χειρότερο παιχνίδι. Η σύζυγός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται καθώς έχει κάνει ράμματα στο κεφάλι της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σπάσει και τα πλευρά της. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός πως κανένας από τους νοσηλευόμενους δεν βρίσκεται πλέον σε καταστολή.

«Πήγε ταξίδι αναψυχής. Αυτό που ζούμε τώρα είναι κάτι που δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Μιλάω με τη νύφη μου κατά τις 7:30 μου είπε ότι είναι χτυπημένη. Της λέω ο Νίκος που είναι, μου λέει δεν ξέρω, είναι σε άλλο νοσοκομείο και κάποια στιγμή στις 8μμ μας είπαν ότι ο αδελφός μου είναι νεκρός» δήλωσε η αδελφή του θύματος, Βάσω Χλώψιου.

«Φως» στα αίτια  της τραγωδίας επιχειρούν να ρίξουν οι ρουμανικές αρχές. Πως έγινε το δυστύχημα; «Ο Βολίδας», όπως ήταν το παρατσούκλι του 51 χρόνων Βολιώτη οδηγού του μοιραίου λεωφορείου,

  • Παραβίασε το όριο ταχύτητας που προβλέπει ο ΚΟΚ στο σημείο, τα 40χλμ/ώρα;
  • Δεν υπολόγισε καλά το ύψος;
  • Δεν είδε τις προειδοποιητικές πινακίδες;
  • Προκλήθηκε σύγχυση λόγω του συστήματος GPS και ακολούθησε λάθος διαδρομή, επιλέγοντας δρόμο από τον οποίο δεν περνούν λεωφορεία;

Αγωνία και για τους υπευθύνους του ταξιδιωτικού γραφείου στη Λάρισα που οργάνωσαν τη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή.

Ο υπεύθυνος του ταξιδιωτικού γραφείου στη Λάρισα, Γιάννης Μπατζιόλας δήλωσε πως, «ο οδηγός είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση είναι συγκλονισμένος δεν έχει να πει κάτι εμείς μιλάμε μόνο με τις αρμόδιες αρχές. Έπρεπε να περάσει από αυτή τη γέφυρα έτσι τον κατεύθυνε το GPS έχουν γίνει επτά παρόμοια δυστυχήματα τους τελευταίους μήνες στο σημείο».

 Ο πρόεδρος Τουριστικών Λεωφορείων Λάρισας, Γρηγόρης Λάβδας, δήλωσε από πλευράς του πως, «κανένα γραφείο δεν ευθύνεται για τέτοιο ατύχημα, όλοι μαζεύουμε κόσμο για να πάνε να περάσουν καλά».


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Σούνακ ρώτησε άστεγο αν είναι επιχειρηματίας (βίντεο)

Νότια Αφρική: Φονική έκρηξη βυτιοφόρου (βίντεο)

Μεταφορά ναρκωτικών με ταξί και βανάκι….οπωροκηπευτικών (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένουΣήμερα 14:39 | Ειδήσεις

Τι συστήνει το Υπουργείο Υγείας, για την προστασία των πολιτών από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που αναμένεται να πλήξει την χώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΣΕ: Εγκρίθηκε η συντήρηση του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας GSM-R 16:17Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία16:04Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: έκκληση για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε γυναίκα15:50Πετρούπολη - Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελέφθη στην Γαλλία ο δράστης 15:36Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22Διαδικτυακή απάτη… made in China: Fake e-shop εξαπάτησε 800000 καταναλωτές15:09Πετρέλαιο: “Βουτιά” στις διεθνείς τιμές14:55Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας για την νέα έξαρση του φαινομένου14:42Φωκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή - Νεκρός ο αναβάτης14:28“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εκδίκηση και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)14:14Σάμος: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος14:00Σύνταγμα: Βίντεο από τα επεισόδια στην διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Γάζα13:47“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Κλειστή η διάσημη παραλία και το 202413:33Πιερρακάκης - Πάπας: Συνάντηση στο Βατικανό (εικόνες)13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η νέα Σελήνη, τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)12:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο