LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2022 10:38

Μουντιάλ: ο Νουσρέτ, η φωτογραφία με τον Μέσι και οι καταγγελίες (εικόνες)

Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι, ειδικά τα αγγλικά ΜΜΕ, αμφισβήτησαν τον λόγο της παρουσίας του Νουσρέτ στο γήπεδο και κατέθεσαν καταγγελία στη FIFA.

Νουσρέτ Γκοκτσέ - Salt Bae - Μουντιάλ - τρόπαιο

Μετά τον τελικό του Μουντιάλ,ο Νουσρέτ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλε φωτογραφία με το τρόπαιο και τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές. Πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι, ειδικά τα αγγλικά ΜΜΕ, αμφισβήτησαν τον λόγο της παρουσίας του Νουσρέτ και κατέθεσαν καταγγελία στη FIFA.

Ο Νουσρέτ, που κατέβηκε στο γήπεδο με το τελευταίο σφύριγμα του τελικού αγώνα στο Lusail Stadium και ανάμεσα σε σαστισμένα βλέμματα και πόζαρε με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρατηρήθηκε ότι ο Λιονέλ Μέσι ενοχλήθηκε από το επίμονο αίτημα φωτογράφησης του Νουσρέτ. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έδειξε ότι ένιωθε άβολα με τη γλώσσα του σώματός του, ειδικά όταν απομακρύνθηκε από το χέρι του.

Νουσρέτ Γκοκτσέ - Salt Bae - Μουντιάλ - τρόπαιο

Παρά τη γλώσσα του σώματος και την εμφάνιση του Μέσι, ο Νουσρέτ συνέχισε την επιμονή του στη φωτογραφία και μετά από λίγα λεπτά πέτυχε τον στόχο του και έβγαλε μια φωτογραφία με τον Αργεντινό ζωντανό θρύλο. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε αργότερα ο Νουσρέτ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έλαβαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

Νουσρέτ Γκοκτσέ - Salt Bae - Μουντιάλ - τρόπαιο

Ενώ οι αναρτήσεις του Νουσρέτ προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, ειδικά ο βρετανικός Τύπος κατηγόρησε τη FIFA. Υποστηρίζοντας ότι ο Νουσρέτ δεν έπρεπε να είναι εκεί σε έναν οργανισμό όπου μόνο πολιτικοί και παίκτες μπορούν να αγγίξουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο βρετανικός Τύπος επέκρινε έντονα τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος είναι φίλος του Νουσρέτ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κούγιας για Πισπιρίγκου: 8 ιατροδικαστές κατέθεσαν ότι τα παιδιά δεν δολοφονήθηκαν (βίντεο)

Τροχαίο - Πολυτεχνείο: Αυτοκίνητο “γκρέμισε” φανάρι

Διάστημα - Vega C: Καταστροφική εκτόξευση του πυραύλου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φαρμακεία – Αττική: Εφαρμογή στο κινητό για της εφημερίες17:52Πάτρα: Πέντε παιδιά “εξαφανίστηκαν” από Νοσοκομείο17:39Ανασφάλιστα αυτοκίνητα - ΚΤΕΟ: Νέο σύστημα ελέγχων17:25Eurovision - Σάττι: Η κούραση, η αϋπνία και η... παρεξήγηση με το Ισραήλ17:13Έντι Ράμα: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του17:00Βραυρώνα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια16:47Ρώμη – Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό με το “καλημέρα”16:33Σεισμός στην Κεφαλονιά16:20Απολυμένοι ΛΑΡΚΟ: Προσλαμβάνονται στο δημόσιο16:06Χαλκιδική: “Οπλοστάσιο” το σπίτι άνδρα στα Μουδανιά (εικόνες)15:52ANT1+: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ 15:38Άδειες οδήγησης: “Επιμόρφωση” των οδηγών ζητά επιτροπή της Ευρωβουλής15:24Βόρεια Ελλάδα: Κτηνίατροι υπέγραφαν “σφαγές” και κτηνοτρόφοι έπαιρναν ενισχύσεις15:10Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης επιστρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο πίσω από το 201514:56Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι (βίντεο)14:43ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ενισχύσεις, η Κομισιόν και οι αντιδράσεις14:29Rome Masters: Η Σάκκαρη προκρίθηκε εύκολα στον επόμενο γύρο14:15Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες για την εν ψυχρώ δολοφονία14:02Eurovision: Το Ισραήλ στον τελικό εν μέσω αντιδράσεων13:48“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Η θερμοκρασία του φαγητού, η εμμηνόπαυση και το βάρος της13:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο