LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Δεκεμβρίου 2022 15:27

Θεσσαλονίκη: Τράκαραν αυτοκίνητα και λήστεψαν τους επιβάτες

Κινηματογραφική ληστεία σε δύο αδέλφια από την Κίνα. Τι τους άρπαξαν οι θρασύτατοι ληστές. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ - ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

Στόχος ληστών έπεσαν δύο αδέλφια από την Κίνα στη δυτική Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης περιοχή εμπορικού κέντρου, στη Γιαννιτσών.

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επεβεναν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κινέζος οδηγός, τον κατέβασαν κάτω και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ που είχε σε μετρητά.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα οι δράστες προσέκρουσαν και στο αυτοκίνητο της αδελφής του θύματος, αφαίρεσαν είδη ρουχισμού από το εσωτερικό του  και εξαφανιστηκαν με δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο όχημα που χρησιμοποίησαν, με το οποίο προσέκρουσαν στα αυτοκίνητα των θυμάτων τους, είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΥΣΕΑ: Παραμένει ο Φλώρος - Τι συζητήθηκε για Τουρκία και Μεταναστευτικό

Μακελειό στον Καναδά: ηλικιωμένος σκότωσε γείτονές του (εικόνες)

Πλατεία Συντάγματος: Αδερφές μαχαίρωσαν 16χρονη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΣήμερα 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Σήμερα 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Όπως λέει έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της και δηλώνει περήφανη που άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ασθενείς. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Παναθηναϊκός: Ο Μπάλντοκ γίνεται “πράσινος”18:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο