LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 19 Δεκεμβρίου 2022 22:56

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έπεσε θύμα ασυνήθιστης κλοπής

Απίστευτη διάρρηξη στο σπίτι του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Τι πήγε να κλέψει η γυναίκα που πιάστηκε επ' αυτοφώρο στο διαμέρισμα τοη ηθοποιού. 

Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Robert De Niro

Μια γυναίκα εισέβαλε στο διαμέρισμα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Νέα Υόρκη και προσπάθησε να κλέψει τα δώρα που ήταν τοποθετημένα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ηθοποιού.

Αστυνομικοί είδαν τη γυναίκα να μπαίνει στο υπόγειο του κτιρίου, στην 65η Ιστ Στριτ, γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα και διαπίστωσαν ότι είχε διαρρήξει το σπίτι, ανέφερε ο Άρθουρ Τσούι ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Η 30χρονη ήταν γνωστή στις αρχές από προηγούμενες συλλήψεις της για διάρρηξη και οι αστυνομικοί την έπιασαν επ’ αυτοφώρω μέσα στο διαμέρισμα να κλέβει, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ABC News, η γυναίκα έβαζε σε μια τσάντα τα δώρα που υπήρχαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο 79χρονος Ντε Νίρο βρισκόταν στο σπίτι, άκουσε τη φασαρία και κατέβηκε στον χώρο όπου βρισκόταν το δέντρο.

Η γυναίκα έχει τεθεί υπό κράτηση και αναμένεται να της ασκηθεί δίωξη. Ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μανχάταν είπε ότι πιθανότατα θα προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου αργότερα σήμερα ή νωρίς αύριο το πρωί. Δεν είναι προς το παρόν σαφές αν εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Ο Σταν Ρόζενφιλντ, ένας εκπρόσωπος του Ντε Νίρο, είπε ότι δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση πέραν του ότι η διάρρηξη έγινε σε ένα σπίτι που νοικιάζει προσωρινά ο σταρ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χριστούγεννα στην Ήπειρο: Τα έθιμα που αναβιώνουν με ευλάβεια

Γαλλία: Θρήνος για 22χρονο ποδοσφαιριστή

Κακοκαιρία - ΗΠΑ: φονικός χιονιάς με πολικές θερμοκρασίες (εικόνες)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός διαχώρισε το ζήτημα της επέμβασης στη Ράφα από τις προσπάθειες διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σακελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία18:37ΗΠΑ: Η Στόρμι Ντάνιελς αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ18:23Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο