LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2022 22:02

Ιμάμογλου: Έφεση του εισαγγελέα για ανεπαρκή ποινή

Ο εισαγγελέας βρήκε ανεπαρκή την ποινή Ιμάμογλου και άσκησε έφεση.

AP - Εκρέμ Ιμάμογλου - διαδήλωση - Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

Έφεση άσκησε ο εισαγγελέας στην υπόθεση του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου επειδή βρήκε ανεπαρκή την απόφαση του δικαστηρίου για 2 χρόνια και 7 μήνες, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Δημαρχείου Κωνσταντινούπολης Μουράτ Ονγκούν μέσω τουίτερ, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Σύμφωνα με τον Μουράτ Ονγκούν, πριν περάσουν 24 από την απόφαση του δικαστηρίου πρόβαλε αντίρρηση σε ανώτατο δικαστήριο. Προσθέτει ότι σύμφωνα με τους νομικούς, ο εισαγγελέας βρήκε χαμηλή την ποινή.

Νωρίτερα  εκαντοντάδες χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο Κωνσταντινούπολης  στηρίζοντας τον Εκρέμ Ιμάμογλου για δεύτερη μέρα

AP - Εκρέμ Ιμάμογλου - διαδήλωση - Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

Εκεί βρέθηκαν και όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης οι οποίοι συνασπιστηκαν εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν.

Όλοιέκαναν λόγο για ιστορική συγκέντρωση.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι αυτή η δίκη είναι υπόθεση της χώρας, μαζί θα ξεπεράσουμε τις μαύρες μέρες, δεν θα λυπηθούμε, δεν θα θυμώσουμε, θα είμαστε αποφασισμένοι

Αλλά και ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσνντάρογλου ο οποίος επέστρεψε εκτάκτως από το Βερολίνο για να είναι δίπλα στον Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε πως δικαιοσύνη ή θα έρθει ή θα έρθει.

AP - Εκρέμ Ιμάμογλου - διαδήλωση - Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

Η Μεράλ Ακσενέρ πήρε ίσως το μεγαλύτερο χερειροκρότημα απόψε, γιατί είναι εκείνη που στηρίζει τον Εκρέμ Ιμάμογλου περισσότερο. "Όπως ήρθαν θα φύγουν", είπε για τον κυβερνών κόμμα η Μεράλ Ακσενέρ απόψε.

Πάντως πηγές εδώ μας έλεγαν πως πλέον τα 5 κόμματα της αντιπολίτευσης στηρίζουν Ιμάμογλου για την προεδρία. Μόνο ο Κιλιτσντάρογλου δεν έχει πει το ναι ακόμη. Και η Μεράλ Ακσενέρ πιέζει ώστε να είναι τελικά ο εκείνος ο κοινός υποψήφιος της αντιπολίτευσης που θα αντιμετωπίσει τον Ταγίπ Ερντογάν .

AP - Εκρέμ Ιμάμογλου - διαδήλωση - Κωνσταντινούπολη - Τουρκία

Από την άλλη ο Υπουργόςς Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού κάλεσε την αντιπολίτευση να σεβαστεί την απόφαση του δικαστηρίου. Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι διεξάγει μια εκστρατεία λιντσαρίσματος κατά του Ταγίπ Ερντογάν και του κυβερνώντος κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Επιτρέπεται η άμβλωση στις έφηβες χωρίς τη συναίνεση των γονέων

Κρήτη: Οικογένεια “έχασε” και το τρίτο της παιδί

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: “Σόου” Μαρσέλο και νίκη των ερυθρόλευκων

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο