LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Δεκεμβρίου 2022 21:02

Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία και Καλλιθέα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Στο φινάλε έσωσε την παρτίδα η Λαμία και η πρόκριση θα κριθεί στο «Ελ Πάσο».

ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν η Λαμία και η Καλλιθέα στον πρώτο αγώνα τους για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας ορθάνοικτους «λογαριασμούς» για τη ρεβάνς. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν όλα τα... λεφτά στο «Αθανάσιος Διάκος» με την Καλλιθέα να παίρνει προβάδισμα με τον Λουκίνα στο 80’ και τη Λαμία να απαντάει στο 88’ με τον Μπεχαράνο, που «έσωσε» την παρτίδα για την ομάδα του κι επανέφερε το ζευγάρι σε απόλυτη ισορροπία.

Η Καλλιθέα είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με τον Κυνηγόπουλο στο 7ο λεπτό, όμως η προσπάθειά του βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκαραβέλη που μπλόκαρε. Η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ στο 13’ με τον Γιακουμάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Πάντο από καλή θέση, ενώ στο 23’ το πλασέ του Μανούσου πέρασε λίγο άουτ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία στον αγώνα, όμως σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 31’ το γυριστό του Τσιλούλη πέρασε άουτ, ενώ στο 45’ η προσπάθεια του Μανούσου αποκρούστηκε από την άμυνα της Καλλιθέας.

ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην, με την Καλλιθέα να «πατάει» καλύτερα μέσα στο γήπεδο, να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να πλησιάζει πιο συχνά την περιοχή του Γκαραβέλη. Στο 75’ ο Λουκίνας αστόχησε από καλή θέση, όμως πέντε λεπτά αργότερα (80’) δεν λάθεψε για δεύτερη φορά. Ο Ντεμέτριους πέρασε τρεις αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή γύρισε προς τον Λουκίνα, ο οποίος έκανε το 1-0 για την Καλλιθέα.

Η Λαμία ξεπέρασε γρήγορα το «σοκ» του γκολ της Καλλιθέας και κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο 88’ με τον Ντάνι Μπεχαράνο. Ο Σλίβκα έβγαλε μία σέντρα ακριβείας από τα αριστερά κι ο διεθνής Βολιβιανός μέσος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες: Αντέτζο – Νίλι, Μπουλουλής

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκοράνοφ (61’ Μποάκιε), Κορνέζος, Σιμόν (85’ Προβυδάκης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Τζανδάρης (61’ Σλίβκα), Τσιλούλης (61’ Σαραμαντάς), Γιακουμάκης (46’ Μπεχαράνο), Μανούσος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Ντεμέτριους (89’ Λάσκαρης), Ευαγγέλου, Καινούργιος (70’ Βασιλούδης), Κολτσίδας, Κωστανάσιος (71’ Λουκίνας), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης, Νίλι, Καμπρέρα (54’ Μπουλουλής), Τσιντώνης (89’ Χατζηδίμπας).

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Ποινή φυλάκισης σε δασοφύλακα που πουλούσε λαθραία κρι κρι και ελάφια

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Έτσι θα επιστρέψουν στα νοσοκομεία - Η εισήγηση της επιτροπής

Απόπειρα βιασμού: Χτύπησε 50χρονη και μετά της ζητούσε “ραντεβού”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο