LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Δεκεμβρίου 2022 12:18

Κακοκαιρία “GAIA” – Ήπειρος: Προβλήματα στους δρόμους και την ηλεκτροδότηση (εικόνες)

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία “GAIA” κυρίως στο νομό Ιωαννίνων. 

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Πτώσεις δέντρων, βράχων και φερτών υλικών έχει προκαλέσει η σφοδρή βροχόπτωση που έφερε η κακοκαιρία “GAIA” στην Ήπειρο, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρουσιάζονται στις περιοχές των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας.

Η Πυροσβεστική  Ιωαννίνων δέχθηκε 33 κλήσεις. Ειδικότερα η Πυροσβεστική στην Περιφέρεια Ηπείρου, δέχθηκε 28 κλήσει  για κοπές δέντρων, 1 για άντληση και 4 για αφαιρέσεις αντικειμένων.

Αναφέρθηκαν και φθορές σε οχήματα σε γειτονιές των Ιωαννίνων από τσίγκους που ξηλώθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων .Δέντρο έπεσε χθες το βράδυ σε όχημα και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ,προκαλώντας φθορές.

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Δέντρα επίσης έπεσαν σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου αλλά και στην παλιά  Ε.Ο -Ιωαννίνων - Αθηνών και Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας .Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Καταπτώσεις πετρών και βράχων σημειώνονται  σε οδικά δίκτυα της περιφέρειας Ηπείρου.

Με 15 μηχανήματα η Περιφέρεια Ηπείρου επιχειρεί να ανοίξει τους δρόμους για την ασφάλεια των οδηγών. Να σημειωθεί επίσης ότι πολλές περιοχές έχουν διακοπές ηλεκτροδότησης.

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Παράλληλα έχουν αναφερθεί και διακοπές ρεύματος, είτε από καλώδια που έκοψε ο αέρας είτε από πτώσεις δέντρων πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Μεγάλο πρόβλημα  στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Λάκκας Σουλίου ,καθώς  λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή από χθες το βράδυ  έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για 15 περίπου ώρες .

Φούσκωσε το ποτάμι στο γεφύρι της Πλάκας

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Σοβαρές ζημιές στο κεντρικό βάθρο πεζογέφυρας στα Τζουμέρκα, κοντά στο γεφύρι της Πλάκας, δημιούργησε το φουσκωμένο Ραφτανίτικο ποτάμι.

Κακοκαιρία GAIA - Ιωάννινα - Θεσπρωτία - Ήπειρος

Σύμφωνα με τον δήμο Β. Τζουμέρκων, κλιμάκια μηχανικών της Περιφέρειας Ηπείρου με την Πολιτική Προστασία τού δήμου, επισκέφτηκαν το σημείο. Η γέφυρα για το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης.

 Εικόνες: Epirus-tv-news.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λευχαιμία: Αισιοδοξία από πειραματική θεραπεία

Τροχαίο στην Εθνική Οδό: Νεκρός ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου (εικόνες)

Μουντιάλ 2022 – Χάρι Κέιν: Εγώ φταίω για την ήττα της Αγγλίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΣήμερα 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο