LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2022 10:42

Μουντιάλ 2022 – Μεουλενστίν: Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σάντος με τον Ρονάλντο

Ο πρώην βοηθός του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πρώην συνεργάτης του Ρονάλντο, μίλησε για όσα έγιναν με τον Φερνάντο Σάντος.

Μουντιάλ 2022 - Ρονάλντο: Η ψυχρή χειραψία με τον Σάντος και η αποχώρηση στους πανηγυρισμούς

Ο Ρενέ Μεουλενστιν, πρώην βοηθός του σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη διάρκεια της πρώτης περιόδου του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έχοντας συνεργαστεί μαζί του τη διετία 2007-2009 σχολίασε την Πέμπτη (8/12) τα όσα ειπώθηκαν κι ακούστηκαν με αφορμή τη μη συμμετοχή του CR7 στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία στο πλαίσιο των «16» του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μιλώντας στο «talkSPORT», ο 58χρονος Ολλανδός τεχνικός «χειροκρότησε» τον τρόπο που αντιμετώπισε το θέμα ο Φερνάντο Σάντος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως δεν θα ήθελε να βρισκόταν στην θέση του. «Χαίρομαι που δεν είμαι προπονητής της Πορτογαλίας αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο λυπηρό να βλέπεις ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί με τον τρόπο που έγινε στη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Εκτιμώ ότι ο προπονητής της Πορτογαλίας χειρίστηκε πολύ καλά την όλη κατάσταση. Ας είμαστε ξεκάθαροι, ήταν ένα σαφές μήνυμα προς όλη την ομάδα για το ποιος είναι το αφεντικό και ότι κανείς δεν είναι πάνω από το στόχο που έχουν θέσει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου», τόνισε ο Μεουλένστιν και συνέχισε:

«Ελπίζω ότι ο Φερνάντο Σάντος θα έχει μια εποικοδομητική κουβέντα με τον Ρονάλντο και θα του πει: "η κατάσταση είναι αυτή που είναι και τώρα μπορείς να κάνεις δύο πράγματα, είτε να το αποδεχτείς είτε όχι". Πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα χώρος γι΄ αυτόν και ένας ρόλος που μπορεί να παίξει στην ομάδα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ο Φερνάντο Σάντος να δώσει φανέλα βασικού στον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα για τον αγώνα των προημιτελικών με το Μαρόκο, ο Ολλανδός υπέθεσε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός μπορεί να έχει να πει την τελευταία λέξη... από τον πάγκο. «Ποιος ξέρει, ίσως μπει μισή ώρα πριν το τελικό σφύριγμα και να πετύχει το νικητήριο γκολ και ξαφνικά όλα ανατραπούν ξανά».

Ειδήσεις σήμερα:

16χρονος: Απολογία του αστυνομικού, εν μέσω διαμαρτυριών (εικόνες)

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μήνυμα του 112 λόγω έκλυσης επικίνδυνων ουσιών

Μουντιάλ 2022 - Παρασκευή: οι μεταδόσεις σε ANT1 και ANT1+

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο