LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2022 18:48

16χρονος - Αλεξόπουλος: και οι δύο βολές του αστυνομικού ήθελαν να τον πλήξουν (βίντεο)

Ο δικηγόρος του 16χρονου στον ΑΝΤ1, απαντά στους ισχυρισμούς του αστυνομικού και αποκλείει το ενδεχόμενο λάθους.

Θεόφιλος Αλεξόπουλος - ΑΝΤ1

Ο δικηγόρος της οικογενείας του 16χρονου, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης για τον τραυματισμό του νεαρού από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 16χρονου, ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος ανέφερε: "Η υγεία του δυστυχώς δεν παρουσιάζει κάποια βελτίωση από την πρώτη στιγμή που νοσηλεύεται, περιμένουμε ένα θαύμα", ανέφερε ο δικηγόρος και τόνισε ότι θα έπρεπε να υπάρχει άμεση ενημέρωση από το νοσοκομείο με ιατρικά ανακοινωθέντα.

"Οι σταθμοί που βρίσκονται εκεί δεν κάνουν καμία προσέγγιση για να δουν αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Πλησίασαν το αυτοκίνητο μόνο όταν πλησίασαν τα ΟΠΚΕ, με μισή ώρα καθυστέρηση." τόνισε ο δικηγόρος και συνέχισε: "Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το κέντρο ενημερώθηκε για τον πυροβολισμό μισή ώρα αργότερα και παραδόξως το κάνει στο τέλος τηλεφωνικά ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκεί."

Για τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος, δεν μιλά για διεμβολισμό αλλά για δύο βολλές χαμηλά του αστυνομικού, ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος δήλωσε: "Ο ισχυρισμός ότι ο αστυνομικός πυροβόλισε μία φορά ψηλά και μία χαμηλότερα προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ο οποίος ισχυρισμός έχει πλέον καταπέσει. Μιλάμε για μία βολή στην ίδια κατεύθυνση με την πρώτη, καθώς βρέθηκε και η δεύτερη σφαίρα καρφωμένη στην πόρτα του ξενοδοχείου. Από τους κάλυκες προκύπτει ότι οι δύο βολές ήταν επαναληπτικές, άρα και αυτό υποδηλώνει ότι και οι δύο βολές είχαν την ίδια στόχευση και οι δύο βολές ήθελαν να πλήξουν τον 16χρονο."

Σχετικά με τα πιθανά κίνητρα του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο ανέφερε: "Είναι πολύ δύσκολο να δούμε τα κίνητρα του αστυνομικού, όμως σίγουρα είναι μία εσφαλμένη και παράνομη απόφαση" και συνεχίζει: "Αποκλείω το ατύχημα. Το ατύχημα είναι πού, στην απόφαση τελικά ότι ενώ καταδιώκει ένα άτομο δεν έχει πληρώσει το αντίτιμο των 25 ευρώ, αποφασίζει για να το ακινητοποιήσει να τραβήξει το όπλο του; Το ατύχημα είναι που παρότι έχουνε μία εμπειρία, σε μία κοντινή απόφαση ακόμη και αν αποφάσισε να βάλλει προειδοποιητικά τελικά αστόχησε και έβαλε ευθέως στο κεφάλι; Πού να εξηγήσω ατύχημα σε αυτό; Είναι μια απόφαση η οποία από την αρχή είναι εσφαλμένη".

Ειδήσεις σήμερα:

Πάντζος για 16χρονο: Εγκληματίας ο αστυνομικός - Οι Ρομά να “μαζέψουν” τα παιδιά τους (βίντεο)

Σέρρες - Θάνατος μαθητή: Εγκληματική αμέλεια ο θάνατος του παιδιού μας, λένε οι γονείς του

Ακάρ: Κάποιοι πολιτικοί και στρατιωτικοί στην Ελλάδα ονειρεύονται



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΛάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξειςΣήμερα 20:30 | Ειδήσεις

Τα βασικά αιτήματα παραμένουν η αντιμετώπιση του υψηλού κόστους παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των προϊόντων και η ανάγκη για έγκαιρη καταβολή ενισχύσεων.

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

"Δεν νομίζω να είχε καταλάβει τι έχει κάνει", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αγρότες στον ΑΝΤ1: Άλλη μια τέτοια χρονιά μπορεί να μας διώξει από την γεωργίαΣήμερα 19:51 | Ειδήσεις

"Δεν μπορούμε πια να συντηρήσουμε τις οικογένειές μας", δηλώνουν οι αγρότες.

Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την καταγγελία παιδόφιλου και την αντίδραση της αστυνομίαςΣήμερα 18:45 | Ειδήσεις

Για τα μεγάλα ερωτήματα που δημιουργούνται από την συμπεριφορά της αστυνομίας έπειτα από μια καταγγελία μητέρας σε βάρος παιδόφιλου, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό ταξί για το θανατηφόρο τροχαίο με τον 35χρονο δικυκλιστή22:12Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Δένδιας: Θα συζητήσουμε το ζήτημα της αμυντικής ετοιμότητας της Ευρώπης22:02Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:48Λαμία - "Αποκαλύψεις": Σύντροφος 56χρονου επιχειρηματία καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τον θάνατό του21:34Λευκορωσία: Κατερίφθη drone - Κατηγορεί την Λιθουανία για προκλητική συμπεριφορά 21:22ANT1 Sports: Ζωντανά από ANT1+ την ερχόμενη Κυριακή το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για την F121:12Άρης: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ21:02Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξεις 20:52Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ120:42Αγρότες στον ΑΝΤ1: Άλλη μια τέτοια χρονιά μπορεί να μας διώξει από την γεωργία20:32Τέλλογλου για προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης: Χάος με τις πληρωμές αγροτών – Καταγγέλουν "κουτσουρεμένα ποσά"20:18Λίβανος: Ο πάπας Λέων καλεί τους θρησκευτικούς ηγέτες να ενωθούν απέναντι στη βία και τη μισαλλοδοξία20:04Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την καταγγελία παιδόφιλου και την αντίδραση της αστυνομίας19:50Ταύρος: Κατέρρευσε γέφυρα σε παράδρομο της Πέτρου Ράλλη (εικόνες)19:36Ινδονησία: Σχεδόν 600 οι νεκροί από κυκλώνα - Μάχη δίνουν οι διασώστες19:22ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από αύριο η νέα έκδοση της εφαρμογής "timologio"19:08Formula 1: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Red Bull - Αύριο η ανακοίνωση του δεύτερου οδηγού για την σεζόν 202618:54Περιστέρι: Νυχτερινό μαγαζί επέτρεπε την είσοδο και τη χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικους - Συνελήφθη ο υπεύθυνος18:40Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Τρακτέρ έχουν κλείσει την είσοδο στο τελωνείο των Ευζώνων (βίντεο)18:26Χρυσοχοΐδης: Η απάτη και η διαφθορά είναι τα κύρια στοιχεία που ενισχύουν το οργανωμένο έγκλημα18:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο