LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2022 12:37

“Κιβωτός” - Μάνα 19χρονου για ασέλγεια: Ήθελα να ξεριζώσω τα μούσια του π. Αντωνίου (βίντεο)

Τι λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα του άνδρα που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση. Τι είπε φίλος του ότι του εξομολογήθηκε ο νεαρός. Καταγγελίες για πολιτικά ρουσφέτια στις δομές.

Το Πρωινό - μητέρα 19χρονου καταγγέλοντα - Κιβωτός του Κόσμου

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε, για πρώτη φορά on camera, η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από υψηλόβαθμο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου». 

Όπως είπε η μητέρα του για τις επιθέσεις που δέχθηκε ο 19χρονος, από την καταγγελία του οποίου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των μαρτυριών και των αποκαλύψεων για την «Κιβωτό», «λένε ψέματα για το παιδί μου όσοι το γνώριζαν μέσα στην δομή. Είναι μαζί του και οι αστυνομικοί γιατί ξέρουν ότι λέει αλήθεια. Ένας ψυχολόγος αρκεί για να το διαπιστώσουν όλοι». 

Ερωτηθείσα για τις δικές της αντιδράσεις όταν πληροφορήθηκε όσα υποστηρίζει ο γιος της, είπε πως «Ήθελα να πάω και να του ξεριζώσω τα μούσια. Όμως, μου είπε το παιδί να μην κάνω κάτι, γιατί θεωρούσε ότι είχε πολλές διασυνδέσεις και φοβόταν. Σίγουρα του έπαιρνε κάποια δώρα ο πατήρ Αντώνιος, γιατί δεν τον πλήρωνε. Αυτός σταμάτησε το παιδί μου από το νυχτερινό Λύκειο και τον είχε και δούλευε στα χωράφια της δομής, που ήταν πολλά στρέμματα». 

«Για την σεξουαλική παρενόχληση του παιδιού μου, υπάρχει μάρτυρας που την είδε. Ψέματα λέει; Ήταν κοινό μυστικό η σεξουαλική παρενόχληση. Θα δείτε ότι θα μιλήσουν κι άλλα παιδιά», είπε η γυναίκα, ενώ ερωτηθείσα σχετικά απάντησε «δεν πιστεύω ότι το παιδί μου ήταν το πρώτο που βίωσε σεξουαλική παρενόχληση». 

«Απομόνωνε τα παιδιά, δεν τα άφηνε να έχουν επικοινωνία με τους γονείς τους» υποστήριξε για τον πατέρα Αντώνιο. 

Αναφερόμενη στην προσωπική ιστορία της, είπε «τα δικά μου παιδιά δεν μου τα πήρε η Εισαγγελία. Εγώ επειδή ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, πήγα μόνη μου στην «Κιβωτό». Πήγα από τον Φεβρουάριο και τον παρακαλούσα κάθε Κυριακή μετά από την λειτουργία τον πατέρα Αντώνιο να με βοηθήσει, επειδή ήταν η εποχή της κρίσης και δεν είχα λεφτά να νοικιάσω σπίτι. Παρακαλούσα και την παπαδιά και έτσι μου έδωσαν ένα σπίτι και πλήρωνε η «Κιβωτός» το ενοίκιο. Τον Σεπτέμβριο  τα παιδιά τα πήρα πίσω». 

«Όταν έμαθα για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα απέφευγα να τους συναντώ», είπε η μητέρα του 19χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Απατζίδη: ο Κλέων Γρηγοριάδης και ο καβγάς “στον αέρα” για το ξεγύμνωμα (βίντεο)

Τουρκία: Σκάνδαλο με 6χρονη νύφη (εικόνες)

“Κιβωτός”: ο πατήρ Αντώνιος χωρίς ράσα, τα ρουσφέτια και η σεξουαλική παρενόχληση (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)Σήμερα 14:05 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντικρούοντας τις κινδυνολογίες και τις κατηγορίες της τουρκικής πλευράς.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης ΠαπανώταςΣήμερα 15:01 | Ειδήσεις

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι εξαιρεί από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Δημήτρη Παπανώτα.

Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουνΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πότε μπαίνουν σε εφαρμογή και τι περιέχουν τα δύο καλάθια, ενόψει της πασχαλινής αγοράς.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο