LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2022 12:13

“Κιβωτός”: ο πατήρ Αντώνιος χωρίς ράσα, τα ρουσφέτια και η σεξουαλική παρενόχληση (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες για την “Κιβωτό του Κόσμου”, τον τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές, αλλά και την συμπεριφορά του πατρός Αντωνίου.

Το Πρωινό - πατέρας Αντώνιος - πολιτικά ρούχα - εκδρομή - Αγια Σοφιά

Φίλος του 19χρονου που έχει καταγγείλει πως υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από υψηλόβαθμο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου», σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Το Πρωινό» ανέφερε πως ο νεαρός τον είχε ενημερώσει αμέσως μετά το περιστατικό στην δομή της Χίου, λέγοντας «με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν σε ένα δωμάτιο και ότι τον χάιδεψε στα γεννητικά όργανα του». 

Ο άνδρας, που τον είχαν βαπτίσει Γιάννη, αλλά ο πατήρ Αντώνιος τον βάπτισε ξανά, όπως υποστήριξε, δίνοντας του το όνομα Σέργιος, ανέφερε πως με τον ιερωμένο «παίζαμε μπάσκετ στον Κολωνό, αλλά δεν ήθελε να είμαστε κοντά με τα άλλα παιδιά». 

«Μια φορά που το είχα σκάσει, με έβαλαν τιμωρία για έναν μήνα. Με δυσκολία έβγαινα για να πάω για νερό», είπε ο νεαρός, που δήλωσε ότι ο π. Αντώνιος «οδηγούσε το πολυτελές αμάξι με τα φιμέ τζάμια». 

«Η πρεσβυτέρα ήταν πάντα “στην πένα”. Μια φορά που δεν είχαμε ρούχα, πήγε στο σούπερ μάρκετ και μας πήρε ρούχα», δήλωσε ο νεαρός στην εκπομπή “To Πρωινό”, ενώ επεσήμανε ότι «είχα δει τον πατέρα Αντώνιο χωρίς ράσα μια φορά, όταν πήγαμε κρουαζιέρα στην Τουρκία, στην Κωνσταντινούπολη και μας είπε ότι δεν θα τα φορέσει τα ράσα “για να μην δημιουργηθεί κάποιο περιστατικό». 

Στην εκπομπή προβλήθηκε και συνέντευξη πρώην εργαζόμενου στην δομή του Βόλου της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος έκανε λόγο για αναξιοκρατία στις προσλήψεις και για κακή συμπεριφορά της δομής ως εργοδότη, λέγοντας χαρακτηριστικά «έφερναν κόσμο από πολιτικά γραφεία για να ικανοποιούν ρουσφέτια και άφησαν εκτός δουλειάς ανθρώπους με πτυχία». 

Ακόμη, είπε πως οι εργαζόμενοι έμεναν για μεγάλα διαστήματα χωρίς να πληρώνονται τακτικά, συμπληρώνοντας για τους δυσαρεστημένους υπάλληλους ότι οι άνθρωποι της δομής «ανάγκαζαν με εξαντλητικά πρόγραμμα εργασίας να φύγει κάποιος, για να μην δώσουν αποζημιώσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Κάρπαθος: Πλημμύρες και προβλήματα από την κακοκαιρία (εικόνες)

Σέρρες - Θάνατος μαθητή: το ανθρώπινο λάθος, οι ευθύνες και η στήριξη των παιδιών (βίντεο)

Πάντζος για 16χρονο: Εγκληματίας ο αστυνομικός - Οι Ρομά να “μαζέψουν” τα παιδιά τους (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Το αποτύπωμα του τουρισμού είναι έντονο στην οικονομία συνολικάΣήμερα 15:48 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στην εκδήλωση του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Ο τουρισμός αλλάζει, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Υπεγράφη για πρώτη φορά κοινωνική συμφωνία κυβέρνησης και εθνικών κοινωνικών εταίρωνΣήμερα 18:00 | Ειδήσεις

«Για τους εργαζόμενους, σημαίνει δυνατότητα για αύξηση μισθών και παροχών, σταθερό, ασφαλές και προβλέψιμο εργασιακό περιβάλλον, λιγότερο άγχος».

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνώνΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αρνήθηκε την αναγνώριση ελαφρυντικού στους κατηγορούμενους, με μοναδική εξαίρεση κατηγορούμενο ο οποίος έχει επιστρέψει τα χρήματα που του είχαν πιστωθεί.

Σοκ στη Νίκαια: 20χρονος ασελγούσε στα ανίψια του, 2 και 4 ετών, μαζί με τον σύντροφό τουΣήμερα 13:30 | Ειδήσεις

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται αποδεικτικό βιντεοληπτικό υλικό από το κινητό τηλέφωνό του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Μπέλιγχαμ18:47Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 50χρονος πέθανε από τσίμπημα μέλισσας18:37Υπεγράφη για πρώτη φορά κοινωνική συμφωνία κυβέρνησης και εθνικών κοινωνικών εταίρων18:27Σοφία Φατέ στο ant1news: Οι τροφές που μας προστατεύουν από ιώσεις και λοιμώξεις18:17Μητσοτάκης: Το αποτύπωμα του τουρισμού είναι έντονο στην οικονομία συνολικά18:06Ρόδος: Πραγματοποιείται αεροδιακομιδή του 39χρονου Επιλοχία ΕΠΟΠ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο 17:56ΟΣΥ: Ενίσχυση των λεωφορειακών γραμμών λόγω της έκτακτης στάσης σε Μετρό και Τραμ17:46Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Μεντιλίμπαρ από τα διεθνή μέσα17:36Βίλνιους: Αεροπλάνο εξετράπη της πορείας του - Έκλεισε το αεροδρόμιο (Εικόνες)17:22Δολοφονία στη Σαλαμίνα - "Αποκαλύψεις": Δεν ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις νύφης-πεθεράς17:08Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:54"Νύχτα Αποκαλύψεων" με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 24:00 στον ΑΝΤ116:40Ινδία: Μπασκέτα κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 16χρονο (βίντεο)16:26Συλλυπητήρια Τασούλα για τον θάνατο του 19χρονου στρατιώτη στη Ρόδο16:12Εκρηκτικό το κλίμα στην πορεία κατά της βίας γυναικών στην Κωνσταντινούπολη: "Θέλουμε να ζήσουμε" – 14 προσαγωγές15:59Χωρίς νίκη επί ελληνικού εδάφους παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνες UEFA15:45Κύπρος: Υπεγράφη οριοθέτηση της ΑΟΖ και συμφωνία ηλεκτρικής διασύνδεσης με Λίβανο15:31ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνών15:17Ρόδος: Γιος λιμενικού ο 19χρονος στρατιώτης που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Πώς έγινε το δυστύχημα15:03Δήλωση του Νίκου Δένδια για το δυστύχημα στη Ρόδο14:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο