LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2022 11:35

“Το Πρωινό” - Απατζίδη: ο Κλέων Γρηγοριάδης και ο καβγάς “στον αέρα” για το ξεγύμνωμα (βίντεο)

Η Μαρία Απατζίδη έκλεισε το τηλέφωνο ενώ συνομιλούσε με τον Γιώργο Λιάγκα, για την σκηνή με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που ξεγυμνώθηκε στην… πλάτη της, ενώ εκείνη μιλούσε εξ αποστάσεως σε συνεδρίαση της Βουλής. 

Το Πρωινό - Μαρία Απατζίδη

Για το τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό που έγινε στην διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής μέσω τηλεδιάσκεψης, στην διάρκεια της οποίας ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση να γδύνεται, συμφώνησε να μιλήσει στην εκπομπή «το Πρωινό» η έτερη «πρωταγωνίστρια» της σκηνής.

Όλα έγιναν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης την ώρα που μιλούσε μέσω υπολογιστή και κάμερας η Μαρία Απατζίδη, ως ειδική αγορήτρια του ΜέΡΑ25 και εξέθετε τις απόψεις της επί του νομοσχεδίου.

Η Μαρία Απατζίδη συμφώνησε να μιλήσει την Πέμπτη ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το παραπάνω περιστατικό, ωστόσο εμφανώς προετοιμασμένη να δημιουργήσει «επεισόδιο», αντέδρασε και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη βουλή. Σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε καμιά φορά, καμιά μπλούζα ή ζακέτα και να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι έχω ανοιχτή την κάμερα. Και αυτό είναι όλο…», είπε πριν αρχίσει να αναφέρεται σε θέσεις και δράσεις του κόμματος, πριν πει «μας καλείτε για ένα πράγμα που είναι αστείο και δεν απασχολεί κανέναν» και καταλήξει αναφέροντας «τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, καλή σας μέρα», κλείνοντας εν συνεχεία το τηλέφωνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε, , όπως αναφέρει και το fthis.gr, λέγοντας: «Ξαφνικά μια επίθεση ότι φιμώνουμε  το ΜέΡΑ25, πραγματικά δεν ξέρω καν τις θέσεις ούτε με αφορούν προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι μια νέα βουλευτής και μπράβο της. Τον Κλέωνα τον ξέρω γιατί ως ηθοποιό έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις. Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της βουλής, αλλάζουν μπροστά στον άλλον οι βουλευτές. Το να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι και καλά γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση στο ΜέΡΑ25, ούτε καν. Μην επιτίθεστε. Είναι ένα χαριτωμένο γεγονός που μας κάνει κάποια εντύπωση. Τώρα σας βγάλαμε για αυτό. Να μου κλείσει το τηλέφωνο για ποιον λόγο; Εντυπωσιάζομαι πραγματικά. Αλλού είναι το πρόβλημα. Ότι φεύγουν οι βουλευτές και δε μπορείτε να τους κρατήσετε».

Ειδήσεις σήμερα:

16χρονος - Αλεξόπουλος: Δεν υπήρξε προσπάθεια εμβολισμού αστυνομικών (βίντεο)

Σέρρες - Θάνατος μαθητή: το ανθρώπινο λάθος, οι ευθύνες και η στήριξη των παιδιών (βίντεο)

Πάντζος για 16χρονο: Εγκληματίας ο αστυνομικός - Οι Ρομά να “μαζέψουν” τα παιδιά τους (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαξίμου σε αγρότες: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο για επαναστατική γυμναστικήΣήμερα 22:42 | Ειδήσεις

«Ο διάλογος γίνεται για να δοθούν λύσεις στους πολλούς και όχι για να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές επιλογές ή οι κομματικές σκοπιμότητες των λίγων», τονίζουν κύκλοι του Μαξίμου.

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις στο Ιράν ανησυχούν ιδιαιτέρως και την ΤουρκίαΣήμερα 19:42 | Ειδήσεις

«Η υφήλιος βρίσκεται σε αναταραχή στο ξεκίνημα του 2026, με όσα συμβαίνουν στο Ιράν, την Βενεζουέλα, αλλά και το θέμα της Γροιλανδίας», υπογράμμισε ο κ. Φλώρος.

"Αποκαλύψεις" - Ειρήνη Μουρτζούκου: "Βόμβες" από την κατάθεσή της για τον θάνατο του ΠαναγιωτάκηΣήμερα 15:22 | Ειδήσεις

Παρά την ομολογία της για την εμπλοκή της στον θάνατο τεσσάρων βρεφών, η Ειρήνη Μουρτζούκου εξακολουθεί να αρνείται κατηγορηματικά πως έβλαψε τον μικρό Παναγιώτη.

"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείςΣήμερα 15:27 | Ειδήσεις

«Εμένα ο μοναδικός και τελικός σκοπός είναι η δικαίωση του παιδιού μου και φυσικά μέσα από αυτό, η δικαίωση και της χώρας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε νεαρό κορίτσι23:59Σπύρος Λούης: Ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος που έφυγε από την ζωή σαν σήμερα23:46Καμίνια: Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και της κόρης της - Συνελήφθησαν 3 δράστες έπειτα από καταδίωξη23:34“Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι” θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία23:20Χανιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε μοτοσικλέτες - 10 συλλήψεις23:07Μαξίμου σε αγρότες: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο για επαναστατική γυμναστική22:53Eurovision 2026: Στον πρώτο ημιτελικό κληρώθηκε η Ελλάδα, στον δεύτερο η Κύπρος22:39Ρεάλ Μαδρίτης: Απολύθηκε ο Τσάμπι Αλόνσο μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα22:25Ασπρόπυργος: Αστυνομική επιχείρηση μετά τα επεισόδια της Κυριακής - Μία σύλληψη22:11Βενεζουέλα: Δεξαμενόπλοια από την Κίνα που πήγαιναν να παραλάβουν πετρέλαιο γυρίζουν στην Ασία21:57Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 128 χλμ σε κατοικημένη περιοχή21:43"Βουτιά" έκανε ο υδράργυρος στη Βόρεια Ελλάδα - Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες 21:28Ant1 Sports: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League21:12Ισπανία: Κατασχέθηκαν 10 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε ... αλάτι20:58Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Οι εξελίξεις στο Ιράν ανησυχούν ιδιαιτέρως και την Τουρκία20:44ΕΕ: Απαγόρευση εισόδου στο Ευρωκοινοβούλιο σε όλο το διπλωματικό προσωπικό του Ιράν20:30Αττική - Τροχαία: Βεβαιώθηκαν 1.919 παραβάσεις μέσα στο περασμένο τριήμερο20:16Τένις - ATP: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην 33η θέση20:02ΚΚΕ: Άθλιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την διάσπαση του αγώνα των αγροτών19:48Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο