LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2022 11:26

Τουρκία: Σκάνδαλο με 6χρονη νύφη (εικόνες)

Συγκλονίζει την Τουρκία η υπόθεση της 6χρονης που παντρεύτηκε και γέννησε το πρώτο παιδί της λίγο αργότερα.

Τουρκία - γάμος - κορίτσι - 6 ετών

Σκάνδαλο με κοριτσάκι που το πάντρεψαν σε ηλικία έξι ετών με ενήλικο 29χρονο άντρα της γνωστής θρησκευτική σέκτας Ισμαϊλαγα συγκλονίζει την Τουρκία. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε αφού πλέον το κοριτσάκι μεγάλωσε και κατήγγειλε η ίδια την σεξουαλική κακοποίησή της.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, η νεαρή πια κοπέλα έκανε την καταγγελία το 2020 όταν αντιλήφθηκε πλέον ότι την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Στο κατηγορητήριο που ετοίμασε η Εισαγγελία ζήτησε να καταδικαστούν οι τρεις κατηγορούμενοι σε κάθειρξη τουλάχιστον 27 ετών. Ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε, ούτε και κανείς συνελήφθη παρά μόνο τώρα που η τραγωδία της αποκαλύφθηκε από την τουρκική εφημερίδα Μπιργκιούν προκαλώντας μεγάλη οργή από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού με νυφικό κυκλοφορούν από χθες προκαλώντας αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της Τουρκίας, αναγκάζοντας όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν και να καταδικάσουν την σεξουαλική κακοποίησή της. Το κορίτσι το πάντρεψαν οι γονείς του με θρησκευτικό γάμο (γάμο με ιμάμη) και γέννησε σε ηλικία 14 ετών.

Τουρκία - γάμος - κορίτσι - 6 ετών

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι θα σταθούν στο πλευρό του θύματος. «Παρακολουθούμε στενά τις ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης ότι ένα παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 6 ετών. Καταδικάζουμε την κακοποίηση παιδιών. Η κακοποίηση παιδιών είναι καταραμένο έγκλημα που δεν θα συγχωρεθεί ποτέ».

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ότι όσοι κακοποίησαν σεξουαλικά το εξάχρονο παιδί θα πάθουν αυτό που τους αξίζει.

Η αρχηγός του Καλού Κόμματος IYI, Μεράλ Ακσενέρ «αυτό που έγινε σε ένα 6χρονο κοριτσάκι μας υπό την κάλυψη μιας θρησκευτικής κοινότητας είναι μια μεγάλη διαστροφή, κακοποίηση και ξεκάθαρος βιασμός. Θα προστατεύουμε πάντα τα παιδιά μας από όλα τα βρώμικα χέρια».

Ο ηγέτης του Κόμματος Ανάπτυξης και Προόδου DEVA, Αλί Μπαμπατζάν, είπε ότι πρόκειται για βιασμό, όχι για κακοποίηση παιδιών.

Τουρκία - γάμος - κορίτσι - 6 ετών

Ο ηγέτης του Κόμματος του Μέλλοντος, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η σεξουαλική επίθεση σε ένα εξάχρονο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Όγια Ερσόι, υπέβαλε σχετικό ερώτημα στον Τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι και στα Υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικογένειας.

Ειδήσεις σήμερα:

16χρονος - Αλεξόπουλος: Δεν υπήρξε προσπάθεια εμβολισμού αστυνομικών (βίντεο)

Καυτανζόγλειο: 13χρονη κατήγγειλε ασέλγεια από “αστυνομικό”

Πορτογαλία: Φονικές πλημμύρες στη Λισαβόνα (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Μόντε Μόρις23:59Handelsblatt: Έχει "καλές πιθανότητες" ο Πιερρακάκης να ηγηθεί του Eurogroup23:44Μελόνι: Η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών είναι εφικτή23:30Χανιά: 43χρονος τραυματίστηκε από καραμπίνα - Εξετάζεται η εμπλοκή κυνηγού 23:16Λάρισα: Θύμα ληστείας επιχειρηματίας και η σύζυγος του – Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους τη νύχτα23:02FIBA Europe Cup: Με κυριαρχική εμφάνιση "λύγισε" την Πριέβιντζα ο ΠΑΟΚ 22:48ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο βρεφικό γάλα που κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου22:34Basketball Champions League: Πρωτιά και πρόκριση στους "16" για την ΑΕΚ22:20Σοκ στην Αμαλιάδα: 14χρονος “νταής” εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του - Του απέσπασε περισσότερα από 8.000 ευρώ22:06Δότης σπέρματος με γενετική μετάλλαξη: 197 παιδιά γεννήθηκαν, πολλά με γονιδιακά αυξημένο ρίσκο καρκίνου 21:52Θεοδωρικάκος: Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα21:38Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης21:24Τσιάρας: Η κυβέρνηση στηρίζει με κάθε μέσο τους αγρότες21:10ANT1 Sports: Αντιμέτωπος με την Βικτόρια Πλζεν έρχεται ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη στις 22:00, ζωντάνα στον ΑΝΤ120:56Αγροτικές επιδοτήσεις - Τέλλογλου: Έτσι "κόπηκαν" χιλιάδες αγρότες20:42Παναγιώτης Στάθης για "Αγροτοδικεία" - Εισαγγελικές πηγές στον ΑΝΤ1: Πράττουμε το καθήκον μας, δεν εκτελούμε εντολές20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συναντήθηκε με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Τι είπαν για Ελλάδα-ΗΠΑ και μεταναστευτικό20:00Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θείου και του φίλου του που ασελγούσαν στα ανίψια του ηλικίας 2 και 4 ετών19:46Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να αποφασίζει ποιος εισέρχεται στην ΕΕ και όχι οι λαθρέμποροι19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο