LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Δεκεμβρίου 2022 02:26 | Ανανέωση: 06 Δεκεμβρίου 2022 07:01

Μουντιάλ 2022 - Τρίτη: τα τελευταία ματς των “16” στον ΑΝΤ1 και στο ANT1+

Φινάλε στην πρώτη σειρά νοκ-άουτ αγώνων, με δύο φαβορί από την Ιβηρική, που καλούνται να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Απευθείας μετάδοση των αγώνων στο ANT1+ και στον ΑΝΤ1.


 


 

Μουντιάλ - 2022

Η Βραζιλία προκρίθηκε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με... σόου απέναντι στη Ν. Κορέα και θα βρει στο διάβα της την Κροατία, η οποία προσπέρασε το εμπόδιο της Ιαπωνίας στα πέναλτι με «ήρωα» τον Λιβάκοβιτς.

Πλέον η φάση των «16» του Μουντιάλ ολοκληρώνεται την Τρίτη (6/12) με τους αγώνες Μαρόκο-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία, όπου οι Ίβηρες είναι τα φαβορί, ωστόσο, ουδείς μπορεί να υποτιμήσει τους εξαιρετικούς Μαροκινούς και τους πάντα παρόντες στα μεγάλα «ραντεβού» Ελβετούς.

Μαρόκο-Ισπανία στις 17:00

Στο «Education City Stadium» της πόλης Αλ-Ραγιάν το Μαρόκο θα αγωνιστεί κόντρα στην Ισπανία, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Οι Μαροκινοί εντυπωσίασαν τους πάντες στη φάση των ομίλων, πετώντας εκτός των νοκ-άουτ το Βέλγιο και κλείνοντας τη σειρά αήττητοι. Από την άλλη πλευρά οι Ισπανοί αν και ξεκίνησαν... φουριόζοι το τουρνουά με το εμφατικό 7-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα, βρέθηκαν στη δεύτερη θέση μετά την ήττα τους από τους Ιάπωνες. Οι δύο σταρ του Μαρόκου, Ζιγιές και Χακίμι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστούν, ενώ απ’ την άλλη πλευρά οι Ισπανοί θα παραταχθούν πλήρεις.

Πορτογαλία-Ελβετία στις 21:00

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται με άλλο ένα πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελβετία στο «Lusail Iconic Stadium». Εν μέσω της μίνι-κρίσης στο εσωτερικό τους μετά την... γκρίνια του Ρονάλντο προς το τεχνικό τιμ για την αντικατάστασή του στο ματς με τη Ν. Κορέα, οι Πορτογάλοι χωρίς τους τραυματίες Μέντες, Περέιρα και με αμφίβολη την παρουσία του Οτάβιο θα αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή και σταθερή Ελβετία, που δεν θα έχει στην ενδεκάδα της για δεύτερο σερί ματς τον βασικό γκολκίπερ της Ζόμερ, που θα απουσιάσει ξανά λόγω ίωσης.

Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: η φάση των “16” στον ΑΝΤ1 και στο ANT1+

Το Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται με συναρπαστικές φάσεις και αναμετρήσεις και οι εθνικές ομάδες που κατάφεραν να περάσουν στη φάση των 16 αναμετρώνται για μια θέση στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 που θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. 

Η φάση των ομίλων είχε δεύτερες ευκαιρίες αλλά στους νοκ άουτ αγώνες τα λάθη απαγορεύονται καθώς μόνο μία ομάδα από κάθε αναμέτρηση θα προκριθεί στην προημιτελική φάση.

Αν δεν υπάρχει νικητής στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, το παιχνίδι πηγαίνει σε ημίωρη παράταση και - αν χρειαστεί-  στην ψυχοφθόρο για τους παίκτες αλλά συναρπαστική για τους τηλεθεατές διαδικασία των πέναλτι. Ποια ομάδα θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής και ποια το εισιτήριο για την επόμενη φάση; 

Και φυσικά, όλες οι μεγάλες στιγμές που θα μας χαρίσουν οι κορυφαίες αυτές αναμετρήσεις, βρίσκονται στην εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» με τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Βασίλη Σαμπράκο καθημερινά στις 23:00 στον ΑΝΤ1 μετά τη λήξη των αγώνων .

Η ομάδα του ΑΝΤ1 και του ΑΝΤ1+, από το Κατάρ αλλά και από τα στούντιο της Αθήνας, θα περιγράψουν και θα σχολιάσουν όλους τους αγώνες του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος. 

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  • ΜΑΡΟΚΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ (17:00) ANT1/ ANT1+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΑΡΡΑΣ

  • ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ (21:00) ANT1/ ANT1+

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

#FIFAWorldCupGR 

Instagram: @fifaworldcupgr

Twitter: @FIFAWorldCupGR

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη - 16χρονος: Η στιγμή που φεύγει από το βενζινάδικο (βίντεο ντοκουμέντο)

Κορονοϊός - Πεκίνο: Χαλάρωση των περιορισμών

Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποκάλυψη ΑΝΤ1: Τι αναφέρει το πόρισμα για τη φονική φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη κι έφτασε στο ΧαλάνδριΔευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026 17:56 | Ειδήσεις

Αν και έχουν περάσει 17 μήνες η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο προκαταρκτικής έρευνας, για μια πυρκαγιά που διένυσε δεκάδες χιλιόμετρα έκαψε σε δύο ημέρες δεκάδες σπίτια.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας: Δύο σενάρια και πολλά ερωτήματαΣήμερα 18:39 | Ειδήσεις

Η τελευταία επιβεβαιωμένη τοποθεσία της, ήταν σε κατάστημα στου Ζωγράφου στις 10  Ιανουαρίου.

Γρίπη σε έξαρση: Αύξηση νοσηλειών, πίεση στα νοσοκομεία και έκκληση για εμβολιασμόΣήμερα 18:26 | Ειδήσεις

Ανησυχητική έξαρση, παρουσιάζουν τα περιστατικά γρίπης, τις τελευταίες εβδομάδες, με εκτόξευση των εισαγωγών στα Νοσοκομεία και στις Παιδιατρικές Κλινικές.

Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επιχείρησης των ΗΠΑ στο ΙράνΣήμερα 19:33 | Ειδήσεις

Η στενή συνεργάτιδα του Προέδρου Τραμπ, έδωσε το στίγμα των προθέσεων του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καρδίτσα – ΑΕΚ: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την “Ένωση”21:40Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης του ΑΝΤ1 χάρισε ελπίδα σε Παιδικά Χωριά SOS και Φλόγα21:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα21:12Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Τι αναφέρει το πόρισμα για τη φονική φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη κι έφτασε στο Χαλάνδρι20:58Ant1 Sports: Την Κυριακή έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαντίνο Αντίνο20:44Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας: Δύο σενάρια και πολλά ερωτήματα20:30Συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΕΕ - Λατινικής Αμερικής: Ανησυχία καταναλωτών για την ποιότητα των κρεάτων στην Ελλάδα20:16Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο στρατιωτικής επιχείρησης των ΗΠΑ στο Ιράν20:02Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος: Πήραν… το θρίλερ οι φιλοξενούμενοι19:48Γρίπη σε έξαρση: Αύξηση νοσηλειών, πίεση στα νοσοκομεία και έκκληση για εμβολιασμό19:34Σκληραίνει το μέτωπο Κυβέρνησης – αγροτών19:20Ολυμπιακός – Μαρούσι: Νίκη με “κατοστάρα” για τους Πειραιώτες19:06Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι αλλά σύμμαχοι18:52Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Άνετη πρόκριση του Άρη στο Final 8 κόντρα στο Περιστέρι18:38Ηράκλειο: Στην εντατική γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι18:24Πανσερραϊκός – Κηφισιά: Νίκη – οξυγόνο για τα “λιοντάρια”18:10Χαλκίδα: Φωτιά σε σπίτι στην Αγία Μαρίνα - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο17:56Τσίπρας: Ο προοδευτικός κόσμος αναζητά μια ισχυρή κυβερνώσα προοδευτική δύναμη, κι όχι μικρά και ανίσχυρα να κυβερνήσουν κόμματα17:42Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης ενδιαφέρεται μόνο για τα υπερκέρδη της ΔΕΗ, των τραπεζών και των γαλάζιων ακρίδων17:28Πυροβολισμοί, απειλές και εκβιασμοί στο Κορωπί: Δύο συλλήψεις 17:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο