LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2022 16:03

Οπαδική βία: επίθεση με ρόπαλα, πέτρες και φωτοβολίδες έξω από γήπεδο (εικόνες)

Συλλήψεις μετά από επίθεση οπαδών κατά τη διάρκεια αγώνα.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ - ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ

Ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας μεταξύ ομάδων της Super League 2, συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής.

Χθες (4-12-2022) στις 15:00 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της SUPER LEAGUE 2 μεταξύ των ομάδων «Προοδευτική-Κηφισιά».

Πριν την έναρξη του αγώνα, (15) δίκυκλα φιλάθλων της Προοδευτικής μετέβαιναν συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων προς το ανωτέρω γήπεδο, όταν ομάδα (30) ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εκδήλωσαν επίθεση με ρόπαλα, πέτρες και φωτοβολίδες στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Νικηταρά στη Νίκαια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μέσω έγκαιρων τακτικών κινήσεων και χρήση δημόσιων ειδών (χειροβομβίδες κρότου λάμψης) αποκλιμάκωσαν την ένταση με τους επιτιθέμενους να τρέπονται σε φυγή, διασφαλίζοντας τη σωματική ακεραιότητα των συνοδευόμενων.

Κατόπιν των ανωτέρω, εξασφαλίστηκε η ομαλή άφιξη της πορείας των φιλάθλων στη γήπεδο, καθώς και η ομαλή διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής εκδήλωσης, (40) οπαδοί της ίδιας ομάδας επιβιβάστηκαν σε (20) δίκυκλα με προορισμό το γήπεδο τους. Ενώ η μηχανοκίνητη πορεία διέρχονταν από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ομάδα (8) ατόμων που ήταν κρυμμένοι στην πλατεία Σπάθα, επιτέθηκε εναντίον τους, εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ - ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της ΔΡΑΣΗ ακολούθησαν τους επιτιθέμενους που τράπηκαν σε φυγή προς διάφορες κατευθύνσεις και ακινητοποίησαν δύο ημεδαπούς άνδρες (17 και 19 ετών) που συμμετείχαν στις επιθέσεις.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, στην οποία οδηγήθηκαν τα άτομα, ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην ανωτέρω επίθεση και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, διατάραξη της οικιακής ειρήνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Στο σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πτυσσόμενο γκλοπ,
  • πτυοσκάπανο,
  • ξύλινο κοντάρι,
  • -5- ξύλινες σπασμένες τάβλες και
  • τεμάχιο από μάρμαρο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σέρρες: Νεκρό παιδί από την έκρηξη σε δημοτικό σχολείο (εικόνες)

“Κιβωτός του Κόσμου”: Αποκλειστικές εικόνες από το εσωτερικό της δομής στον Βόλο (βίντεο)

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο