LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2022 08:48 | Ανανέωση: 05 Δεκεμβρίου 2022 09:15

“Κιβωτός του Κόσμου” - Σταμάτης: Παράνομο ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα να μένουν στην δομή (βίντεο)

Τι είπε ο γγ  του Υπουργείου Εργασίας για τις επανα - βαπτίσεις παιδιών, τις αναδοχές. 

Καλημέρα ελλάδα - Γιώργος Σταμάτης
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε την Δευτέρα, για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης.

Ο κ. Σταμάτης, απαντώντας σε όσα υποστήριξαν οι συνήγοροι του πατρός Αντωνίου, καταγγέλλοντας παρανομίες σε ότι αφορά την «έξωση» της οικογένειας του, ανέφερε ότι με εισαγγελική παραγγελία ο πατήρ Αντώνιος δεν μπορεί να είναι πέριξ των δομών και πρόσθεσε ότι αποδείχτηκε ότι μέσα στην δομή με παιδιά, έμεναν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα. «Αυτό είναι παράνομο» υπογράμμισε.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι όλα αυτά δείχνουν την ορθή απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο στην «Κιβωτό του Κόσμου», σημειώνοντας ότι αυτή η ενέργεια έγινε με βάση έναν νόμο που ψηφίστηκε στην βουλή και ότι η κυβέρνηση έπραξε τα νόμιμα.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η κ. Μαρτίνου, που ανέλαβε νέα πρόεδρος, είναι πρόσωπο ευρείας αποδοχής στο χώρο της κοινωνικής προσφοράς, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση για το νέο ΔΣ ούτε από την αντιπολίτευση.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η επίθεση που έγινε από την πλευρά του πατρός Αντωνίου προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο «όχι είναι άδικη, είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Ο κ. Σταμάτης τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι εδώ για να προστατέψει τα παιδιά, σημειώνοντας ότι «μέχρι πριν ένα χρόνο η χώρα δεν είχε κανόνες για τα θέματα παιδικής προστασίας». Ανέφερε ακόμα ότι ο εισαγγελέας αποφασίζει που θα πάνε τα κακοποιημένα παιδιά «και δεν πρέπει κανείς να γνωρίζει που θα πάει ένα κακοποιημένο παιδί».

Ακόμα, ο κ. Σταμάτης έκανε λόγο και για δυστοκία  σχετικά με την αναδοχή παιδιών από την «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ σχετικά με τις βαφτίσεις ενήλικων και ήδη βαφτισμένων παιδιών τόνισε ότι υπάρχουν έγγραφες αναφορές από τον Συνήγορο του Παιδιού προς την Κιβωτό που ζητά να απαντήσουν για ποιο λόγο γινόντουσαν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δωρεά οργάνων 21χρονης φοιτήτριας: Τα μάτια της Έμμας βρήκαν παραλήπτη

Τροχαίο: Πέθανε στο τιμόνι και προκλήθηκε ατύχημα

Ρωσικό πετρέλαιο: Σε ισχύ το εμπάργκο της ΕΕ και το όριο τιμής

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο