LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2022 11:50

Ανδρουλάκης: Η Ελλάδα είναι ισχυρή αποτρεπτική δύναμη

Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα, έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από το Ρέθυμνο όπου παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της πόλης.

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Μήνυμα στην Τουρκία, ότι η Ελλάδα είναι «ισχυρή, αποτρεπτική δύναμη» έστειλε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχο του Ρεθύμνου.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Ρεθυμνιώτες και τις Ρεθυμνιώτισσες, το προσωπικό του πυροβολικού και του συνόλου των Ενόπλων δυνάμεών της χώρας, που όπως είπε «με την εργώδη καθημερινή τους προσπάθεια, έχουν καταστήσει την Ελλάδα μία ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο αυτή την εποχή που η τουρκική πολιτική ηγεσία με τις θρασύτατες δηλώσεις της, υπονομεύει τη σταθερότητα, προσβάλλει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο».

Ο εορτασμός της πολιούχου του Ρεθύμνου πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ρέθυμνο και το απόγευμα θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κινήματος, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ωδείο της παλιάς πόλης.

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Στον Ναό της πολιούχου Αγίας Βαρβάρας στο κέντρο του Ρεθύμνου, τελέστηκε Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο και αμέσως μετά Δοξολογία για την επέτειο της Ενώσεως της Κρήτης με την Ελλάδα, με την παρουσία επισήμων, τοπικών φορέων, εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και πλήθος κόσμου.

Μετά τη δοξολογία ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας και των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνου.

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Τόσο ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, όσο και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι «τις δύσκολες ημέρες που έρχονται μπροστά μας, η Αγία Βαρβάρα να μας δίνει δύναμη, προκειμένου να ανταπεξερχόμαστε στις δυσκολίες και στα εμπόδια τα οποία είναι μπροστά μας».

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Ειδήσεις σήμερα:

Κριάρι τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα στη σπονδυλική στήλη

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Τον “τύφλωσαν” η παθολογική ζήλεια και τα ναρκωτικά

Εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία και μολότοφ κατά αστυνομικών και πυροσβεστών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της ΑθήναςΣήμερα 22:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Φιντάν, στόχος της Άγκυρας παραμένει η μετατροπή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου «σε περιοχή σταθερότητας και ευημερίας», κάτι που –όπως είπε– αποτελεί «ξεκάθαρη βούληση του Προέδρου» της Τουρκίας.

Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχουςΣήμερα 22:07 | Ειδήσεις

Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα μπορούσαν να διεξαχθούν εντός 60-90 ημερών.

Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)Σήμερα 22:29 | Ειδήσεις

Στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί γερανοφόρο όχημα,  για  να  επαναφέρει σε ορθή θέση το φορτηγό και να ακολουθήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτεροςΣήμερα 21:52 | Ειδήσεις

Ο δεύτερος δράστης  εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Missing alert για την εξαφάνιση 62χρονου 23:59Πιερρακάκης: Η αποκατάσταση των πληγέντων στο Μάτι και τη Μάνδρα ενισχύει την αξιοπιστία του κράτους23:48Θεσσαλονίκη: Πτώση άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες σε σκεπή - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού (βίντεο)23:40Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας της Αλγερίας Αχμέντ Ατάφ την Τετάρτη23:32Διορία "μερικών ημερών" δίνει ο Τραμπ στον Ζελένσκι να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο23:24Λάρισα: Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω μέθης23:16Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες23:06Δένδιας: Αναγκαιότητα επιβίωσης για την Ελλάδα οι ριζικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις22:56Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)22:48Νέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της Αθήνας22:40Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχους22:32"Οσμή σκανδάλου" ΟΠΕΚΕΠΕ στην Εύβοια: Ψάχνουν πού πήγαν 6,5 εκατ. ευρώ22:24Σοβαρό τροχαίο στην Άρτα: Φορτηγό ανετράπη σε παράδρομο της Ιονίας Οδού - Εγκλωβισμένος ο οδηγός22:16Μετρό Θεσσαλονίκης: Περισσότερες από 27 εκατ. μετακινήσεις εξυπηρέτησαν οι συρμοί22:08Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτερος21:58Ηλεία: 13χρονος μπήκε σε σχολείο και χτύπησε 12χρονο στο πρόσωπο 21:48Γαλλία: Η χώρα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision και την αντίθεσή της σε μποϊκοτάζ του Ισραήλ21:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινίσεις για τους ελέγχους στο Μέτρο 2321:28Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Οι αγρότες έχουν δίκιο, αλλά οι επιθέσεις δεν δικαιολογούνται21:18Λαμία: Δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα έξω από μπαρ - Λήστεψαν και έδειραν έναν 35χρονο21:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο