LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2022 11:50

Ανδρουλάκης: Η Ελλάδα είναι ισχυρή αποτρεπτική δύναμη

Αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα, έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από το Ρέθυμνο όπου παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της πόλης.

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Μήνυμα στην Τουρκία, ότι η Ελλάδα είναι «ισχυρή, αποτρεπτική δύναμη» έστειλε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχο του Ρεθύμνου.

Ο κ. Ανδρουλάκης, ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Ρεθυμνιώτες και τις Ρεθυμνιώτισσες, το προσωπικό του πυροβολικού και του συνόλου των Ενόπλων δυνάμεών της χώρας, που όπως είπε «με την εργώδη καθημερινή τους προσπάθεια, έχουν καταστήσει την Ελλάδα μία ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, κάτι ιδιαίτερα κρίσιμο αυτή την εποχή που η τουρκική πολιτική ηγεσία με τις θρασύτατες δηλώσεις της, υπονομεύει τη σταθερότητα, προσβάλλει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο».

Ο εορτασμός της πολιούχου του Ρεθύμνου πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ρέθυμνο και το απόγευμα θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κινήματος, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ωδείο της παλιάς πόλης.

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Στον Ναό της πολιούχου Αγίας Βαρβάρας στο κέντρο του Ρεθύμνου, τελέστηκε Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο και αμέσως μετά Δοξολογία για την επέτειο της Ενώσεως της Κρήτης με την Ελλάδα, με την παρουσία επισήμων, τοπικών φορέων, εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων, αλλά και πλήθος κόσμου.

Μετά τη δοξολογία ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας και των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνου.

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Τόσο ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, όσο και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι «τις δύσκολες ημέρες που έρχονται μπροστά μας, η Αγία Βαρβάρα να μας δίνει δύναμη, προκειμένου να ανταπεξερχόμαστε στις δυσκολίες και στα εμπόδια τα οποία είναι μπροστά μας».

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Νίκος Ανδρουλάκης - Ρέθυμνο

Ειδήσεις σήμερα:

Κριάρι τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα στη σπονδυλική στήλη

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Τον “τύφλωσαν” η παθολογική ζήλεια και τα ναρκωτικά

Εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία και μολότοφ κατά αστυνομικών και πυροσβεστών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Το ant1news.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ10:59Πρόστιμο της ΣΤΑ.ΣΥ στον ανάδοχο αναβάθμισης συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις10:48ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Συνεχίζεται ο κατήφορος… για τα “ελάφια”10:37ΕΚΤ: Αρνείται να δώσει δάνειο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας με βάση τα “δεσμευμένα χρήματα” της Ρωσίας10:26Τραγωδία στο Βερολίνο: Παιδί πέθανε μετά τον απεγκλωβισμό του από πυρκαγιά σε μονοκατοικία10:14Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες "μαϊμού" προϊόντα10:00Τροχαίο δυστύχημα στην Λούτσα: Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο 29χρονος09:45Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στη Θεσσαλονίκη - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένη μηχανή09:31Βαρουφάκης στον ΑΝΤ1: Ο Τσίπρας με το βιβλίο του, προσπαθεί να μετατρέψει την ενοχή του σε αφέλεια09:17Λάρισα: Κλειστή και σήμερα η Εθνική Οδός Αθηνών–Θεσσαλονίκης στη Νίκαια09:03Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν είναι αδιάφορη με το αγροτικό ζήτημα08:49Ινδονησία: Εκατοντάδες νεκροί από πλημμύρες – περισσότερο από 1 εκ. πολίτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους08:35Ιταλία: 24χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο κέντρο του Μιλάνου08:21Χαϊδάρι: Τεράστιο δέντρο έπεσε μέσα σε παιδική χαρά!08:07Αττική - ΕΛ.ΑΣ: 10 Νεκροί και 610 τραυματίες από τροχαία ατυχήματα μέσα στον Νοέμβριο07:53Μαδούρο: Δεν θέλουμε την ειρήνη των σκλάβων, ούτε την ειρήνη των αποικιών07:39ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα έκδοση της εφαρμογής "timologio"07:25Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό07:11Πότε θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος06:57ΤΑΞΙ: Τραβάνε… χειρόφρενο για 48 ώρες06:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο