LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2022 14:46

Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Πότε και που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Κυριακή, στα δυτικά, στα κεντρικά και στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα δυτικά με σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί στα δυτικά, 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με19 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, έως 15-16 βαθμούς Κελσίου).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική και κεντρική και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία. Θα πνέουν άνεμοι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική και κεντρική και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία. Ο υδράργυρος θα δείξει από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και  βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ, στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 5-7 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικοί, 3 με 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια, όπου είναι πιθανό μέχρι το απόγευμα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Δευτέρα

Για την Δευτέρα προβλέπονται στα δυτικά και στα βόρεια νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα δυτικά, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, με σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί στα δυτικά, 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με18 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν την Κυριακή

Μουντιάλ 2022: οι μεταδόσεις της Κυριακής σε ΑΝΤ1 και ANT1+

Αγία Βαρβάρα: Τα φρικτά βασανιστήρια και ο αποκεφαλισμός από τον πατέρα της

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο