LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 02 Δεκεμβρίου 2022 17:15

“Ελληνική Επιχειρηματική Λέσχη Τουρκίας” στην Κωνσταντινούπολη

Στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης ιδρύθηκε η «Ελληνικής Επιχειρηματικής Λέσχης Τουρκίας».

Ελληνική Λέσχη Επιχειρηματικότητας Τουρκίας

Την  νέα «Ελληνικής Επιχειρηματικής Λέσχης Τουρκίας» παρουσίασε χθες το βράδυ στο ελληνικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Χριστόδουλος Λάζαρης. Η Λέσχη άρχισε ήδη τις εγγραφές μελών από την Ελλάδα και την Ομογένεια.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, η εκδηλωση διοργανωθηκε από την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη, κα. Γεωργία Σουλτανοπούλου και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, κ. Απόστολο Ντιγκμπασάνη. Επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την Ομογένεια της Κωνσταντινούπολης έδωσαν το παρόν και στήριξαν ολόθερμα την πρωτοβουλία αυτή.

Φιλοδοξία των εμπνευστών της Λέσχης είναι να αποτελέσει έναν «συνεκτικό κρίκο» μεταξύ επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών από την Ελλάδα και την Ομογένεια που δραστηριοποιούνται στην Τουρκιά, προσελκύοντας, σταδιακά και Τούρκους επιχειρηματίες με παρουσία ή συνεργασίες στην Ελλάδα. Η λειτουργία της Λέσχης θα διευκολύνει την δικτύωση των μελών, ενισχύοντας τον επιχειρηματικό διάλογο και την αλληλοενημέρωση, την προώθηση διμερών συνεργασιών και την ανάδειξη νέων επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών στις δυο χώρες, με την υποστήριξη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Άγκυρας και Κωνσταντινούπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Λέσχη θα διοργανώνει εκδηλώσεις και συναντήσεις πληροφόρησης, ημερίδες και εργαστήρια (workshops) οικονομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με συμμετοχή προσκεκλημένων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Τουρκία, ενώ τα μέλη της θα μπορούν να λαμβάνουν απευθείας ενημέρωση για οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις στις δύο χώρες, αλλά και να προβάλλουν τις δραστηριότητες τους στην ιστοσελίδα και στον λογαριασμό LinkedIn της Λέσχης.΄

Ήδη, με μέριμνα του Γραφείου ΟΕΥ Κωνσταντινούπολης, τέθηκε σε λειτουργία ο ιστότοπος της ΕΕΛΤ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες, να γίνουν μέλη ή να απευθύνουν τυχόν ερωτήματα τους. Σημειώνεται ότι, ο χαρακτήρας της Λέσχης είναι μη κερδοσκοπικός και η εγγραφή μέλους όπως και όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι δωρεάν.

«Είμαστε εδώ απόψε για να επεκτείνουμε τη σημασία αυτής της θαυμάσιας πρωτοβουλίας του κ. Πρέσβυ για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα στην Τουρκία αλλά και για τους Ρωμιούς, την θαυμαστή μας Ομογένεια, που ζουν και εργάζονται και μεγαλουργούν στην αρχαία τους πατρίδα. Είμαστε εδώ για όλους εσάς και αυτή η επιχειρηματική Λέσχη δεν είναι τελικά παρά ένας χώρος για να είστε εδώ ο ένας για τον άλλον», δήλωσε ο Απόστολος Ντιγκμπασάνης.


Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας - Χάκα για την ΑΟΖ και την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας

Τροχαίο - Ημαθία: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε την 14χρονη

Κορονοϊός - Κρήτη: Νεογνό εσπευσμένα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚίμπερλι Γκίλφοϊλ στον ΑΝΤ1: Η Ελλάδα είναι καθοριστικός σύμμαχος και πάντα ξεπερνάει τις προσδοκίες μαςΧθες 21:10 | Ειδήσεις

Τι είπε στην Μαρία Σαράφογλου, για τις εξελίξεις στα ενεργειακά, τις αμερικανικές επενδύσεις στη χώρα μας, αλλά και για την γυναίκα… πίσω από την πρέσβειρα.

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στον ΑΝΤ1: Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα - Θα δείξουμε την ενεργειακή κυριαρχία που μπορούν να βιώσουν οι χώρες μαςΧθες 21:42 | Ειδήσεις

"Θα δείξουμε την ενεργειακή κυριαρχία που μπορούν να βιώσουν οι χώρες μας και θα συνεργαστούμε για να επιτύχουμε τεράστια αποτελέσματα", τόνισε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1.

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στον ΑΝΤ1: Το γεγονός ότι ο πρόεδρος Τραμπ με επέλεξε προσωπικά, λέει πολλά, για το πώς νιώθει για την ΕλλάδαΧθες 22:06 | Ειδήσεις

"Η δική μου προτεραιότητα είναι η διμερής σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας", επισήμανε στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Live η συνέντευξη της στον ΑΝΤ1Χθες 19:57 | Ειδήσεις

Η πρέσβειρα των ΗΠΑ, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, μιλάει για όλους και για όλα, στη Μαρία Σαράφογλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός: Αλάνθαστος θριαμβευτής κόντρα στην Ρεάλ 23:59Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στον ΑΝΤ1: Η Ελλάδα είναι καθοριστικός σύμμαχος και πάντα ξεπερνάει τις προσδοκίες μας23:43Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στον ΑΝΤ1: Το γεγονός ότι ο πρόεδρος Τραμπ με επέλεξε προσωπικά, λέει πολλά, για το πώς νιώθει για την Ελλάδα23:32Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στον ΑΝΤ1: Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα - Θα δείξουμε την ενεργειακή κυριαρχία που μπορούν να βιώσουν οι χώρες μας 23:18Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η συνέντευξη της στον ΑΝΤ123:04“Εξοικονομώ 2025”: Υπερδιπλασιάστηκε ο προϋπολογισμός του προγράμματος22:48Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος - Νεκροί οι δύο πιλότοι22:35Μπαρτσελόνα: Σχέδια για άγαλμα του Μέσι έξω από το Καμπ Νου22:21Πανσερραϊκός: Αναλαμβάνει ο Σαραγόσα μέχρι το καλοκαίρι - Ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό22:07Ανθρωποκυνηγητό για διαρρήκτες στον Άγιο Δημήτριο - Τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς21:53Κροατία: Πτώση τουρκικού πυροσβετικού αεροσκάφους - Νεκρός ο πιλότος21:39Ισπανία: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα εμπορίας παιδιών21:25Ουγγαρία - Αυστρία: Διαμάχη για έναν πίνακα21:11Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:57Αίγιο: Ανήλικοι διέρρηξαν παντοπωλείο – Συνελήφθησαν δύο έφηβοι και οι γονείς τους20:43Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης20:29Κυπριακό: Ο Ερντογάν ζήτησε «δύο κράτη» – Ο Ερχουρμάν «πολιτική ισότητα»20:15Παπαδάκης για ακρίβεια: Το κρέας είναι πλέον κατεψυγμένο και εισαγωγής20:01Τέμπη - Τέλλογλου: Ο ΟΣΕ καταγγέλει την σύμβαση του σταθμάρχη19:47Θρήνος στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρά δύο παιδιά από τροφική δηλητηρίαση – Έκαναν διακοπές με τους γονείς τους19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο