LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Δεκεμβρίου 2022 11:27

Μουντιάλ 2022 - Μίλερ: Ίσως ήταν το τελευταίο μου ματς με τη Γερμανία

Αποχαιρετά την Εθνική του ο Τόμας Μίλερ, την ώρα που ο Χάβερτς δηλώνει απογοητευμένος. Στον «αέρα» η παραμονή του Φλικ στον πάγκο.

AP - Τόμας Μίλερ

Η Γερμανία δεν τα κατάφερε, νίκησε με 4-2 την Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 5ο όμιλο, αλλά η Ιαπωνία νίκησε με 2-1 την Ισπανία στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ και τερμάτισε στην πρώτη θέση. Ο Τόμας Μίλερ στις δηλώσεις μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα τόνισε πως μπορεί να ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι: «Αν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ήταν μεγάλη χαρά. Ίσως είναι το τελευταίο. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές μαζί. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούσα να αφήσω την καρδιά μου στο γήπεδο. Το έκανα με αγάπη και πάθος. Λυπάμαι για τον αποκλεισμό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε συγκεκριμένα ο διεθνής άσος της Μπάγερν Μονάχου.

Χάβερτς: Εμείς φταίμε για όλα

Ο Κάι Χάβερτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στη Γερμανία και την Κόστα Ρίκα.

Ο άσος της Τσέλσι μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Τόμας Μίλερ στο 66ο λεπτό, με την ομάδα του να χάνει 2-1 σε εκείνο το σημείο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αρχικά έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία (2-2) με το τέρμα που πέτυχε στο 73ο λεπτό και στη συνέχεια έδωσε προβάδισμα στα «Πάντσερ» κάνοντας το 3-2 στο 85ο λεπτό.

AP - Κάι Χάβερτς

Ο διεθνής άσος δεν έκρυψε την απογοήτευση του και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν την ευθύνη του αποκλεισμού: «Πρέπει να κατηγορούμε μόνο τους εαυτούς μας από τη στιγμή που δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα σε 15 λεπτά από την Ιαπωνία στο πρώτο ματς. Εμείς φταίμε για όλα».

Την πόρτα της εξόδου «βλέπει» ο Φλικ

Οι Γερμανοί θα πάρουν σήμερα την πτήση για το Βερολίνο, μένοντας εκτός συνέχειας από τη φάση των ομίλων για δεύτερη συνεχή διοργάνωση, μετά τη Ρωσία το 2018.

AP - Χάνσι Φλικ

Ο αποκλεισμός έφερε μεγάλη γκρίνια στους φιλάθλους και η ομοσπονδία της χώρας αναμένεται τις επόμενες ημέρες ν' αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της «μάνσαφτ». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2024 και το Euro που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης, ακόμη και παραίτησης, μετά την τελευταία αποτυχία.

Τα γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν πιθανότερο σενάριο τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο είναι του ελεύθερου Τόμας Τούχελ. Ερωτηθείς για το μέλλον του και την πιθανότητα παραίτησης ο Φλικ απάντησε: «Θα το δούμε σύντομα. Είναι δύσκολο να το απαντήσεις αυτό τώρα, αμέσως μετά από έναν αποκλεισμό. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Ειδήσεις σήμερα:

Κάνιε Γουέστ: Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του

Τροχαίο - Ημαθία: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε την 14χρονη

Στην ΜΕΘ ο άνδρας που “καρφώθηκε” σε κάγκελο


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο