LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2022 15:02

Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά: Φιλική νίκη με πολλές υποσχέσεις

Παρά τους πειραματισμούς του προπονητικού team, οι «πράσινοι» παρουσίασαν σοβαρή και κυρίως αποτελεσματική εικόνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΕΡ ΣΕΒΑ

Με «πειραματικές» συνθέσεις και στα δύο ημίχρονα, αλλά σοβαρή κι αποτελεσματική εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά του επί κυπριακού εδάφους, επικρατώντας με 3-1 της ισραηλινής Χάποελ Μπερ Σεβά στο γήπεδο της Πέγειας. Ο Σαβιέρ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Σιδεράς στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και ο Πούγγουρας στο τελευταίο δεκάλεπτο σημείωσαν τα γκολ των «πράσινων», ανατρέποντας το προβάδισμα που πήραν οι Ισραηλινοί απ' το 27’ με τον Σελμανί.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά και, παρά το γεγονός ότι η ενδεκάδα του ήταν «πειραματική», προσπάθησε να «χτίσει» με υπομονή τις επιθέσεις του.

Στο 11’ ο Χουάνκαρ έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπερνάρ και σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 26’ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός άργησε μετά την πάσα του Χουάνκαρ και κόπηκε από τους αμυντικούς της Χάποελ.

Στο 27’ οι Ισραηλινοί (3οι στο πρωτάθλημα της πατρίδας τους) άνοιξαν το σκορ. Ο Γιοζέφι έκανε κάθετη κίνηση προσπερνώντας την πίεση των Τσόκαϊ και Ρουμπέν και έδωσε στον Σελμανί, ο οποίος έπιασε ένα ωραίο γυριστό σουτ μέσα απ' την περιοχή κάνοντας το 1-0.

Στο 41’ ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς στα ίσα, όταν από πίεση και κλέψιμο του Κώτσιρα ψηλά, ο Ρουμπέν έδωσε αμέσως πάσα στον Σαβιέρ που δεν το... σκέφτηκε δεύτερη φορά, σούταρε με το αριστερό και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε μαζεμένες αλλαγές στο δεύτερο μέρος αντικαθιστώντας τα 6/11 της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να διατηρούν τον έλεγχο του αγώνα και να φτάνουν στην πρώτη τελική τους στο 57’ με τον Καμπετσή, ο οποίος άργησε ένα «κλικ» παραπάνω και η προσπάθειά του κόντραρε στους στόπερ κι έφτασε αδύναμα στην αγκαλιά του Γκλάζερ.

Στο 67’ έπειτα από λάθος του Τσόκαϊ, ο Χεμέντ γύρισε την μπάλα προς τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος πλάσαρε με τη μία, αλλά ο Μπρινιόλι έδειξε καλά αντανακλαστικά και μπλόκαρε σταθερά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΕΡ ΣΕΒΑ

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το δεύτερο γκολ της... ανατροπής στο 72’. Ο Τσέριν εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε ο Κυριόπουλος κι ο Σιδεράς με εντυπωσιακό άλμα και καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους «πράσινους».

Στο 77’ ο Κρυπαράκος πήγε σε κατά μέτωπο επίθεση και σούταρε, με τον Γκλάζερ να μπλοκάρει, ενώ στο 81’ από ωραία διαγώνια κίνηση και πλασέ του Σπόραρ ο γκολκίπερ της Χάποελ έδιωξε σε κόρνερ.

Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Τσέριν, «σημαδεύοντας» στο δεύτερο δοκάρι τον Σιδερά κι εκείνος με εντυπωσιακό άλμα και κεφαλιά βρήκε στο άλλο δοκάρι τον Πούγγουρα, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με νέα κεφαλιά το 3-1 για τους «πράσινους» στο 82’.

Την τελευταία ευκαιρία του αγώνα είχε ο Σπόραρ στο 90’, όταν πήρε την μπάλα σε θέση βολής στο όριο της περιοχής, όμως το πλασέ του με το αριστερό πέρασε λίγο άουτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σάρλια (58’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Ρουμπέν (46’ Τσέριν), Τσόκαϊ, Μπερνάρ (46’ Κρυπαράκος), Σαβιέρ (58’ Συμεωνίδης), Κυριόπουλος (84’ λ. τρ. Σαβιέρ), Καμπετσής (58’ Σπόραρ).

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (Ελιανίβ Μπάρντα): Γκλάζερ, Νταντιά, Αμπού (46’ Μοτασέμ), Μπλόριαν, Αβίβ (46’ Τίμπι), Γκορντάνα (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ελίας (62’ Γιεχεζκέλ), Ανσά (46’ Μίχα), Παούν (62’ Λόπες), Γιοζέφι (46’ Μάρτινς), Σελμανί (46’ Χεμέντ).

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Θρήνος στην κηδεία της Έμμας

Εθνική Οδός – Κακιά Σκάλα: Αγώνας δρόμου για να δοθεί στην κυκλοφορία

Μπακογιάννης – Άνταμς: Σύμφωνο αδελφοποίησης Αθήνας – Νέας Υόρκης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμεραΧθες 21:20 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση με τον πρόεδρο της Grant Thornton Consulting, Νικόλαο Καραμούζη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Grant Thornton, Βασίλη Καζά, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Future Unfold - Framing the Future of Technology», στο Μέγαρο Μουσικής.

Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματαΧθες 21:38 | Ειδήσεις

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι ΗΠΑ είναι «ισχυρές και σεβαστές ξανά στην παγκόσμια σκηνή» και αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη νωρίτερα φέτος

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο ΠαπαστεργίουΧθες 23:35 | Ειδήσεις

Ο κ. Παπαστεργίου εξήγησε ότι η εγκατάσταση καμερών σε σημεία όπου έχουν σημειωθεί, ή δυνητικά μπορεί να σημειωθούν συγκρούσεις δεν συνιστούν απλώς τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, αλλά ουσιαστική παρέμβαση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑΧθες 23:09 | Ειδήσεις

«Είναι συναρπαστικό να βλέπω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ αξιοποιούν αυτές τις ευκαιρίες. Να διαμορφώσουμε αυτή την εποχή μαζί» τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπεγράφη η έγκριση του Εθνικού Χάρτη Εκτίμησης Κινδύνου Δασικών Πυρκαγιών23:59Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο Παπαστεργίου23:51Θεσσαλονίκη: Αθώοι Σκωτσέζοι οπαδοί για κατοχή καπνογόνων στο γήπεδο της Τούμπας23:43Τραμπ: Σύντομα θα ξεκινήσουν χερσαίες επιθέσεις στη Βενεζουέλα23:35Παρτιζάν: Συμφώνησε ο Αντρέα Τρινκιέρι για να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία23:27Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ23:19Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά: Στο νοσοκομείο ένας μοτοσικλετιστής (εικόνες)23:11Πιτσιλής - Future Unfold: Η ΑΑΔΕ μετασχηματίζεται σε "data-driven" Οργανισμό23:03Χατζηδάκης - Future Unfold: Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σύμμαχός μας εάν συνεχίσουμε να προχωρούμε με σοβαρότητα στην οικονομία22:58Θεσσαλονίκη – Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων έπειτα από 4 ώρες αποκλεισμού22:53Χίος: Συνελήφθη Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία22:45Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας – Τι προβλέπει22:37Ο Όμιλος Antenna ενισχύει την ηγετική θέση του στον τομέα της ψυχαγωγίας - Νέα εξαγορά της Options & Town Cinemas22:29Ζελένσκι: Κανείς δεν μπορεί να διαλύσει τον κόσμο μόνος του – ούτε η Ρωσία22:24Δύο τροχαία στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστριες μεθυσμένες οδηγούς22:16Αττική: Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι λαϊκές αγορές αύριο Τετάρτη22:08Μητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμερα22:00Πέρασε η τροπολογία για την αυστηροποίηση της νομοθεσίας περί όπλων - Αναλυτικά οι νέες διατάξεις21:52Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός ταξί που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο στη Θεσσαλονίκη21:44Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματα21:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο