LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2022 09:11

“Κιβωτός του Κόσμου” - Καταγγελία: άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου και με διώχνουν από το σπίτι μου

Συγκλονίζει η καταγγελία που κάνει γυναίκα μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ότι κύκλωμα της «Κιβωτού» παραπλάνησε και υφάρπαξε την περιουσία της μητέρας της.

Καλημέρα Ελλάδα - καταγγελία - αποκλήρωση - Κιβωτός του Κόσμου

Ότι κύκλωμα με φόντο την «Κιβωτό του Κόσμου» κατήγγειλε μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη ότι εκμεταλλεύτηκε την άρρωστη μητέρα της και τώρα της παίρνει το σπίτι.

Η 28χρονη, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» λέγοντας ότι, δύο μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της, έκανε μία διαθήκη στην οποία ανέφερε ότι την αποκληρώνει επειδή την χτυπούσε και της φερόταν βίαια και ως εκ τούτου άφηνε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της, δηλαδή δύο σπίτια, αυτοκίνητο και μηχανή, στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι, τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ότι, δεν υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της, δύο άνδρες που δήλωσαν εξουσιοδοτημένοι από την πρεσβυτέρα, πήγαν στο σπίτι της, το έβγαλαν φωτογραφίες και της ανακοίνωσαν ότι, πρέπει να φύγει.

Η ίδια, λέει ότι, κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της μητέρας της στο Θεαγένειο, στο πλάι της ήταν μονίμως μία ύποπτη νοσοκόμα, ο σύζυγος της οποίας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος, ενώ στην «παρέα» υπήρχε και συμβολαιογράφος.

Η γυναίκα που υποπτεύεται κύκλωμα πίσω από τη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της, σημειώνει πως, προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η καταγγέλλουσα έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Missing Alert: που βρέθηκε η 15χρονη αγνοούμενη

ΗΠΑ: Αμβλωση σε 10χρονη προκαλεί εισαγγελική παρέμβαση

Μουντιάλ 2022 - Πέμπτη: οι μεταδόσεις σε ΑΝΤ1, ANT1+ και Antenna.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβοςΣήμερα 15:31 | Ειδήσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εργολάβος για το τραγικό δυστύχημα στον Πειραιά, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο