LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Νοεμβρίου 2022 09:35

Ο “Μπάιντεν του Πειραιά”... μοιάζει πολύ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ! (βίντεο)

Τι είπε στον Γιάννη Σινάνη ο συνταξιούχος για την ομοιότητα με τον Τζο Μπάιντεν, όσα του λένε άνθρωποι στον δρόμο, αλλά τι θα έλεγε ο ίδιος εάν συναντούσε τον Αμερικανό Πρόεδρο.

 Τζο Μπάιντεν - Πειραιάς - Καλημέρα Ελλάδα

Έναν συνταξιούχο του ΟΑΕΕ που μοιάζει πολύ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, συνάντησε τυχαία ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης στον Πειραιά και κατέγραψε με την κάμερα τόσο τον ίδιο, όσο και τις πρώτες «δημόσιες δηλώσεις» του… σωσία του «πλανητάρχη». 

«Με σταματάνε στον δρόμο γυναίκες και άνδρες και μου λένε “είσαι σαν τον Μπάιντεν”. Μου το λένε όπου πηγαίνω», είπε ο ηλικιωμένος. 

Όπως προσέθεσε «λέω και εγώ “να κρατάει η σκούφια μου από την Αμερική” δεν ξέρω. Δεν έχει πάει κάποιος δικός μου στην Αμερική». 

«Εγώ κατάγομαι από την Αρκαδία και μένω στον Πειραιά. Είμαι συνταξιούχος του ΟΑΕΕ και ασχολούμαι με τον συνδικαλισμό, θα μπορούσα να του εξηγήσω κάποια ζητήματα», ανέφερε ο «Μπάιντεν του Πειραιά». 

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ εάν τον συναντούσε από κοντά, είπε πως «θα τον ευχαριστήσω για ότι κάνει και τις θέσεις που έχει για την Ελλάδα», ενώ όπως είπε θα του έλεγε να ψάξουν εάν έχουν κάποια συγγένεια.

Ειδήσεις σήμερα:

“Κιβωτός του Κόσμου” - 8χρονος: Οι παιδαγωγοί με χτυπούσαν άγρια και με κλείδωναν στο κλουβί (βίντεο)

Λαμία: Ανήλικος άφησε αναίσθητη ηλικιωμένη για να κλέψει 10 ευρώ!

Τζέικ Φλιντ: Ο τραγουδιστής πέθανε λίγες ώρες μετά τον γάμο του (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την ΑττικήΣήμερα 10:03 | Ειδήσεις

Οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα αναχωρούν το Μεγάλο Σάββατο. Πόσοι έφυγαν από την Αττική τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η ΕλλάδαΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα Eurofighter και την άρνηση των Γερμανών για πώληση τους στην Άγκυρα. Πως σχολιάζει τα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, τι ξεκαθαρίζει για το Κυπριακό.


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο