LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Νοεμβρίου 2022 07:31 | Ανανέωση: 30 Νοεμβρίου 2022 13:30

“Κιβωτός” - Εθελόντρια: θωρακισμένο το πολυτελές αυτοκίνητο “για την ασφάλεια” του π. Αντωνίου (βίντεο)

Τι είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τα λεφτά που συγκεντρώνονταν από δωρεές σε κηδείες, αλλά και για τους λόγους για τους οποίους ο ιερέας κυκλοφορούσε με θωρακισμένο τζιπ.

Κιβωτός του Κόσμου - Πατήρ Αντώνιος

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Τετάρτη, η κ. Αναστασία Διαμαντοπούλου, πρώην εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου», μετά την αποκάλυψη πως από κουτιά για δωρεές σε κηδείες υπέρ της δομής συγκεντρωνόταν έως και 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, χωρίς να δίνονται αποδείξεις και να καταγράφονται κάπου τα έσοδα.

Όπως είπε, «εγώ τον ξέρω τον π. Αντώνιο από όταν ήταν με σκισμένα πουκάμισα στην Ακαδημία Πλάτωνος, που μάζευε τους ναρκομανείς και τους έκανε πολύωρη κατήχηση και τους σπούδασε και τώρα είναι ευυπόληπτοι πολίτες».

Σχετικά με τις κηδείες και τα κουτιά, η κ. Διαμαντοπούλου είπε «τα κουτιά τα έπαιρνα εγώ η ίδια στα χέρια μου από την «Κιβωτό», σφραγισμένα. Όταν γύριζα από κάθε κηδεία, εγώ η ίδια κατέγραφα όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση κάθε δωρητή. Πήγαινα στην «Κιβωτό», δύο κυρίες συνήθως μάζευαν αυτά τα λεφτά, τα άνοιγαν μπροστά μου τα κουτιά και τα καταμετρούσαν και συμφωνούσαμε όλοι στο ποσό και σε όλους όσοι είχαν δώσει λεφτά, έστελναν ευχαριστήριο και απόδειξη. Έχουν σταλεί εκατοντάδες ευχαριστήρια».

«Από 500-600 ευρώ μέχρι και 2.500 ευρώ μαζεύονταν σε κάθε κουτί. Μπορεί να ήταν 3 και 4 κηδείες τον χρόνο που πήγαινα εγώ. Τα χρήματα αυτά πήγαιναν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο», είπε η κ. Διαμαντοπούλου.

Αναφορικά με τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για το πολυτελές αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος είπε ότι «Το αυτοκίνητο το πολυτελές, το πήραν και το έκαναν θωρακισμένο γιατί τον πατέρα Αντώνιο τον είχαν κλέψει πολλές φορές από την τράπεζα. Για την ασφάλεια του το έκαναν θωρακισμένο το αυτοκίνητο».

«Δεν κυκλοφορούσε με αυτό το αυτοκίνητο, με αυτό έκανε μόνο τις μεταφορές χρημάτων. Έπαιρνε λεφτά από την τράπεζα για να κάνει μισθοδοσίες και να πληρώσει για σπίτια που έμεναν κακοποιημένα παιδιά με ανάπηρες μητέρες. Τότε το χρησιμοποιούσε», προσέθεσε η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία ερωτηθείσα για όσους κάνουν καταγγελίες εσχάτως για την «Κιβωτό του Κόσμου» είπε πως θα πρέπει όλες να ερευνηθούν, είπε όμως ότι «οι καταγγέλλοντες μπορεί να είναι και πληρωμένοι».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο “Μπάιντεν του Πειραιά”... μοιάζει πολύ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ! (βίντεο)

Βόλος: Μητέρα μαχαίρωσε τον γιο της που πήγε να την αγκαλιάσει 

Σεισμός - Τσελέντης για Αλκυονίδες: θα έχουμε έξαρση τα επόμενα χρόνια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚυριάκος Μητσοτάκης: Συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» για την ΟυκρανίαΣήμερα 22:01 | Ειδήσεις

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις όσον αφορά στο σχέδιο (των ΗΠΑ) για την ειρήνη στην Ουκρανία.

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφέςΣήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στον ΑΝΤ1 για την αλλαγή συνόρων της Ουκρανίας.

Καρδίτσα: 12χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Υπέστη σοβαρό έγκαυμα προσπαθώντας να ανάψει το τζάκιΣήμερα 18:29 | Ειδήσεις

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σο νοσοκομείο "Παίδων" της Αθήνας.

Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στο Κρεμλίνο για συνομιλίες με τον ΠούτινΣήμερα 22:34 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, υπογράμμισε ότι «απομένουν λίγα σημεία διαφωνίας» και η συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία είναι κοντά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Επείγουσα αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω…απείθαρχου επιβάτη23:59Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιολογεί θετικά το σχέδιο του προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 202623:44Πάπας Λέων: Ταξιδεύει στην Τουρκία – θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο23:29Παναθηναϊκός: «Πάτησε» την Παρτιζάν κι έπιασε κορυφή 23:14Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στο Κρεμλίνο για συνομιλίες με τον Πούτιν23:00Παραμένει στην ΑΕΚ ο Ρότα μέχρι το 203022:46Ηράκλειο: Φωτιά σε εργοστάσιο - Σοβαρές υλικές ζημιές, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής22:32Champions League: Εκτός έδρας νίκες για Μπενφίκα και Ούνιον Σεν Ζιλουάζ22:18Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» για την Ουκρανία22:04ΤΑΞΙ: Νέα 48ωρη απεργία21:50Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Προσευχόταν τα τελευταία της λεπτά η 75χρονη - Υποψήφια με την Χρυσή Αυγή η 46χρονη21:36ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 28 Νοεμβρίου21:22Τέλλογλου - Αισθητήρες σε γέφυρες: Αγώνας δρόμου για ελέγχους στατικότητας21:08Ενδοοικογενειακή βία – ΕΛ.ΑΣ: 47 συλλήψεις καθημερινά μέσα στο 202520:54Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Άρη Μουγκοπέτρου20:40ANT1 sports: O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς20:26Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές20:12Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο μετάβασης του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - Οι τρεις μεγάλες αλλαγές19:58Καρδίτσα: Λύκος μπήκε σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσε 20 πρόβατα και αρνιά (εικόνες)19:30Αγροτικές επιδοτήσεις: Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων για το 202519:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο