LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Νοεμβρίου 2022 17:32

Μουντιάλ 2022: Επιστρέφει ο Μπενζεμά;

Ο Γάλλος επιθετικός είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα για τους υπόλοιπους αγώνες του Μουντιάλ 2022.

AP - Καρίμ ΜπενζεμάΟ στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, που βγήκε «νοκ άουτ» από την αποστολή εξαιτίας τραυματισμού, φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν την μεγάλη του επιστροφή στο ρόστερ των «τρικολόρ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16».

Ωστόσο, η επιστροφή του Γάλλου αναμένεται να επιβεβαιωθεί οριστικά λίγες ώρες μετά την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου όπου η Γαλλία αντιμετωπίζει την Τυνησία.

Την είδηση ότι ο Καρίμ Μπενζεμά έχει σχεδόν αναρρώσει από τον τραυματισμό του μετέδωσε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Κάρλος Ροντρίγκες.

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκεται σε φάση επιστροφής, τα δεδομένα στο Μουντιάλ αλλάζουν. Η Γαλλία θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στα γήπεδα του Κατάρ και η προσθήκη του επιθετικού της Ρεάλ θα την… εκτοξεύσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Αισχροκέρδεια: Πρόστιμα σε πρατήρια υγρών καυσίμων

Ηράκλειο: υπάλληλος καθαριότητας πέθανε εν ώρα εργασίας

Κολωνός: Ο 5χρονος δίνει “μάχη για την ζωή” του - Συνελήφθη ο πατέρας του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο