LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Νοεμβρίου 2022 08:46 | Ανανέωση: 28 Νοεμβρίου 2022 09:42

Καιρός: Χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (εικόνες)

"Μαγικές" εικόνες από τα πρώτα χιόνια. Η πρόβλεψη του καιρού για σήμερα. 

Χιόνια - Λιβάδι Ελασσόνας

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά στην Ελλάδα, με αρκετές περιοχές να έχουν ντυθεί στα λευκά. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν σε Λάρισα, Γρεβενά, Κοζάνη και Πτολεμαϊδα. 

Στην πόλη της Κοζάνης η χιονόπτωση ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και αναμένεται να γίνει εντονότερη, ενώ ο υδράργυρος πλησιάζει τον 1 βαθμό κελσίου.

Χιόνια - Κοζάνη

Παράλληλα, χιονόπτωση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής και στο κέντρο της Πτολεμαΐδας, με τη θερμοκρασία να είναι αρκετά χαμηλή, στους 2 βαθμούς Kελσίου.

Χιόνια - Κοζάνη

Χιόνια - Κοζάνη

Στα λευκά ντύθηκε και η Σαμαρίνα Γρεβενών με ήδη χιόνι έχει ξεπεράσει τους 15 πόντους. 

Ντυμένες στα «λευκά» ξύπνησαν το πρωί της Δευτέρας ορεινές περιοχές της Λάρισας, αφού καλύφθηκαν από χιόνι.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το Λιβάδι Ελασσόνας όπου το χιόνι «το έχει στρώσει» και μέσα στην κοινότητα, ενώ η θερμοκρασία νωρίτερα ήταν στους 0 βαθμούς.

Χιόνια - Λιβάδι Ελασσόνας

Χιόνια - Λιβάδι Ελασσόνας

Χιόνια - Λιβάδι Ελασσόνας

Χιόνια - Λιβάδι Ελασσόνας

Μεταβολή του καιρού σήμερα με βροχές και χιονοπτώσεις 

Μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός από τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Δευτέρας, με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, με εξαίρεση την Δυτική Ελλάδα όπου αναμένονται παροδικές νεφώσεις, τα φαινόμενα στην υπόλοιπη χώρα θα συνεχιστούν έως και το τέλος της ημέρας, ενώ ισχυρές καταιγίδες που ενδέχεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα, στις Ανατολικές Κυκλάδες και ενδεχομένως στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης.

Καιρός - Meteo

Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 3, όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης(Regional Precipitation Index - RPI).

Πηγή: kozanimedia.gr,  kozan.gr,  Πρωινη Εφημεριδα Λιβαδιου


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - “Mundo nuevo”: Εκκένωση της κατάληψης κτηρίου από αναρχικούς (εικόνες)

Μουντιάλ 2022: Οι μεταδόσεις της Δευτέρας σε ΑΝΤ1 και ANT1+

Φονική παράσυρση: Συγκλονίζουν οι γονείς της 21χρονης - Με βαριές κατηγορίες στον ανακριτή ο οδηγός


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον ΓραμμένοΣήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Οι μάρτυρες που καλεί ο βουλευτής και οι ισχυρισμοί του για το επεισόδιο.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμαΣήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν φέτος, για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο