LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 28 Νοεμβρίου 2022 07:47

“Κιβωτός του Κόσμου” - Καταγγελία: έκανα δωρεά ακινήτου, αλλά με εξαπάτησαν (βίντεο)

Τι αναφέρει στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο πατέρας ενός παιδιού με αναπηρία για την δωρεά ορόφου χιλιάδων τετραγωνικών, την παπαδιά, τον “άφαντο” π. Αντώνιο και τις εγγυήσεις που… δεν του δόθηκαν.


 

Κιβωτός του Κόσμου - Καλημέρα Ελλάδα

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Δευτέρα ο κ. Θεόδωρος Αποστόλου, ο οποίος δώρισε στην «»Κιβωτό του Κόσμου», τον έναν από τους ορόφους ενός μεγάλου εμβαδού ακινήτου που διαθέτει στον Κηφισό, κοντά στην βασική δομή της «ΚτΚ», με «αντάλλαγμα» να βρει θαλπωρή, προστασία και φροντίδα ο γιός του, που είναι ανάπηρος. 

Όπως είπε ο 79χρονος άνδρας, «εξαπατήθηκε» από τον π. Αντώνιο, τον οποίο γνωρίζει εδώ και 25 χρόνια και τον γνώρισε να μεταφέρει σακιά με τρόφιμα, ενώ τελευταία τον είδε να διάγει διαφορετικό βίο. 

Όπως είπε, εντυπωσιάστηκε όταν είδε την δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», χώρο τον οποίο γνώριζε πριν από την μεταμόρφωση του, που όπως του είπε ο π. Αντώνιος έγινε από δωρεά μιας οικογένειας επιχειρηματιών. 

Ο κ. Αποστόλου, μιλώντας με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε πως ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων και πως σκόπευε εάν όλα είχαν καλώς, να αφήσει και το υπόλοιπο κτήριο στην «Κιβωτό του Κόσμου». 

Ωστόσο, όπως είπε, τον ξένισαν δύο πράγματα και θεωρεί πως εξαπατήθηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου». Ανέφερε πως όταν πήγαν με την παπαδιά στο συμβολαιογραφείο για την μεταβίβαση του ακινήτου, «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη».

Ακόμη, όπως ανέφερε, ενώ ζήτησε έγγραφη εγγύηση και διασφάλιση πως το παιδί του θα είχε εσαεί την φροντίδα που θα έπρεπε με ευθύνη της «Κιβωτού του Κόσμου», του είπαν πως μπορούν να του δώσουν ένα χαρτί που να λέει πως «θα τον έχουν σαν «πασά» τον Γιάννη στην δομή», κάτι που όμως δεν διασφάλιζε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν. 

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βλάκα που πείστηκε από τους ανθρώπους της «Κιβωτού του Κόσμου» για την μεταβίβαση του ακινήτου, λέει ωστόσο πως δεν μετανιώνει, διότι έκανε την πράξη αυτή για να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - “Mundo nuevo”: Εκκένωση της κατάληψης κτηρίου από αναρχικούς (εικόνες)

Μουντιάλ 2022: Οι μεταδόσεις της Δευτέρας σε ΑΝΤ1 και ANT1+

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Βρετανία: ο Κάρολος, η Οικονομία και οι επενδύσεις

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Διαμαντής Καραναστάσης11:54Ισχυρά αποτελέσματα με προσαρμοσμένο EBITDA στα €1,7 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,4 δισ. για το εννεάμηνο 202511:52Ιωάννινα: Κεραυνός έπεσε σε πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους11:38Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Εθνικό συμφέρον η ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ11:24Ουκρανία: Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν από ρωσική επίθεση στην Τερνοπίλ11:09Τρεις λέμβοι με περισσότερα από 100 άτομα εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης10:55Πετρούπολη: Ανήλικος πήγε στο σχολείο με μπαλτά 29 εκατοστών10:41Νέα ψηφιακά εργαλεία για την προστασία των ανηλίκων από αλκοόλ και καπνό - QR επαλήθευση ηλικίας10:28Καλαμάτα: Χειροπέδες σε 36χρονο που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης10:14Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε ληστεία και κατέληξε με χειροπέδες10:00Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δείπνο του Τραμπ προς τιμήν του μπιν Σαλμάν09:46Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολόνα και τυλίχθηκε στις φλόγες09:31Βουλή: Σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου της Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή09:17Γερμανία: Δεν πρέπει να δίνουμε την εντύπωση ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αμυνθεί, μπορεί09:02ΕΟΠΥΥ – παράνομες συνταγογραφήσεις: Πρόστιμα σε δεκάδες γιατρούς και φαρμακεία08:48Η Ρωσία δεν θα μετάσχει στις συνομιλίες που θα έχει ο Ζελένσκι στην Τουρκία08:34Παταγονία: Τουρίστες νεκροί σε χιονοθύελλα08:20Ο Ρομπίνιο παραμένει στη φυλακή και ο γιός του ετοιμάζεται για την Εσπανιόλ08:05Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανακούφιση στους Μπακς μετά τον τραυματισμό του07:51Ευρώπη: Οι πιο επικίνδυνες χώρες για οδήγηση – η θέση της Ελλάδας07:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο