LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 26 Νοεμβρίου 2022 19:45

Εγνατία οδός: έκλεισε λόγω εκτροπής φορτηγού με αγελάδες (εικόνες)

Ο αυτοκινητόδρομος, γέμισε με βοοειδή μετά την εκτροπή νταλίκας.

Εγνατία - αγελάδες - τροχαίο

Πλημμύρισε με βοοειδή, η Εγνατία Οδός, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, μετά από εκτροπή νταλίκας που μετέφερε τα εν λόγω ζώα.

Στις έξι περίπου το απόγευμα νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα εξετράπη με αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό να κλείσει ο δρόμος.

Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά ζώα βρέθηκαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διακόπηκε και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας και υπάλληλοι της Εγνατίας ΑΕ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη κινείται άλλο όχημα από την περιοχή της Θεσπρωτίας προκειμένου να φορτώσει τα ζώα.

Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία είναι τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς έχουν εισιτήρια με το καράβι για Ιταλία.

Πηγή: epiruspost.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

“Κιβωτός του Κόσμου”: Νέες καταγγελίες από μητέρες – “Έχω να δω τα παιδιά μου 5 χρόνια”

Μενίδι: Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου

Εργατικό δυστύχημα με οδηγό φορτωτή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο